prace ręczne mag
Wysłane przez mag_dag
Rudzia (offline) |
Post #4 02-04-2013 - 15:20:17 |
Warszawa |
Mag , no jajeczka są cude i fajniutkie ....
![]() A i powiem Ci ,że zarazilaś mnie tym szyciem !!!!!! ![]() Na razie robię zakładki dla siebie i swych przyjaciół ( bo oni mili i nie krytykują ewentualnych niedoskonałości ![]() W planie mam torebki , bo kocham małe fajne , szalone oryginalne torebki !!! Mag Dziękuję Ci za tego "wirusa" , jestem nim zachycona i nie mam zamiaru się leczyć ![]() "Cha do dhuin doras nach d’fhosgail doras" |
ela74 (offline) |
Post #8 04-04-2013 - 16:24:27 |
jastrzebie |
O żesz Magda wpadlam tu tak przed praca i czas mija ,pora przywdziac mundurek pomalu sie szykowac ,ale jak ,jak pytam jak sie przygladami przygladam i mysle z kad czerpiesz te cierpliwosc te precyzje w tym cinaniu az dech zapiera ,a moja maszyna juz korzonki zapuscila na szafie nie mowiacjuz o ubraniach ktore czekaja na swoj scieg by przywrocic im dawna forme hm....a tu takie jaja,takie kubraczki na komorki no dziewczyny czapki z glow prawda?
![]() |
mag_dag (offline) |
Post #9 06-04-2013 - 21:51:05 |
Sosnowiec |
bardzo Wam kochane dziękuję
![]() cieszę się, że po obejrzeniu moich cinanek same się zabieracie za robótki ![]() na pewno jeszcze wiele tu nawklejam, bo ciągle coś cinam i zszywam, to uspokaja ![]() no chyba, że mi szpaku zamknie wątek ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
dziubas (offline) |
Post #10 06-04-2013 - 22:08:17 |
Gdańsk |
Moje gratulacje, Mag! Chylę czoło!
![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
375
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022