prace ręczne mag
Wysłane przez mag_dag
Polcia (offline) |
Post #6 29-04-2011 - 21:35:43 |
|
Mag Dag z Ciebie to prawdziwa artystka
![]() normalnie jakbym nie była na forum onkologicznym tylko jakimś artystycznym Dano Ci życie, które jest tylko opowieścią. Ale to już Twoja sprawa, jak Ty ją opowiesz ................. Marek Hłasko "Sowa, córka piekarza" |
Pilot_613 (offline) |
Post #12 13-05-2011 - 20:51:18 |
Wawa |
Czasem, reguły/klucza jeszcze nie odkryłem byłem ;P, dostaje kartki-cudeńka od mag.
I chyba to nie tajemnica, że ostatnio robiła na ślub i na 1_komunię. No i się przypadkiem zgadało, że żona chrzestną matką jest, i że 1_komunia "szwagrieńca" 15 maja. I dostałem cudo-kartkę-imienną-komunijną, żona uważnie wypisała świtem bladem i.. pooojechała - a ja z dzieckima obyma ostałem się byłem ![]() Dziękuję choć tu, i tak marnie, mag_dag :-). (kurde! foty kartce nie zrobiłem.. ech, ech...) "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
mag_dag (offline) |
Post #13 25-07-2011 - 21:21:15 |
Sosnowiec |
strasznie dawno mnie tu nie było
![]() bardzo mnie cieszy, że podobają się Wam moje kartki ![]() saxony, tak, napisy kartkowe są drukowane na kalce technicznej a teraz coś ze szmatkowego cinania, w czwartek idę na 4 Urodziny małego Michasia, zabrałam się więc do roboty,bo czasu mało najpierw pocinałam szmatki Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
Haniap. (offline) |
Post #15 25-07-2011 - 21:25:23 |
Poznań |
Piękności
![]() ![]() ... aha, zanim mój "szybki" turystyczny internet wysłał moje pytanie, pojawiła się odpowiedź w postaci podusi.... śliczna, szkoda spać na takiej pięknej pościeli ... "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 25-07-2011 - 21:27:27 przez Haniap.. |
Haniap. (offline) |
Post #26 01-08-2011 - 20:43:21 |
Poznań |
Piękności.... to ja już wiem dlaczego nie potrafię ani troszeczkę tak.... Jak rozdawali zdolności to Ty stałaś w tej kolejce kilka, albo i kilkanaście razy, a dla mnie tylko kolejka po szydełka została..... a tak bym też chciała umieć.....
![]() "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
479
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022