prace ręczne mag
Dortek (offline) |
Post #2 29-04-2012 - 20:22:48 |
|
Mag, nieustannie podziwiam Twoje zdolności! Nie tylko piękne, ale i pomysłowe!
Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
Pilot_613 (offline) |
Post #3 04-06-2012 - 12:07:09 |
Wawa |
Tu się pochwalę. Junior został komunistą. Pierwszym ;-).
Zaproszenia śliczne na tę imprezę, się_podobające_jak_zawsze_wszystkim, zrobiła mag_dag. Mag - proszę tu wkleić fotki zaproszeń. Big_dyg :-). "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Pilot_613 (offline) |
Post #8 04-06-2012 - 18:06:58 |
Wawa |
Cóż... - mag_dag na zamówienie robiła mi wiele więcej prześliczności przeróżnych_cinanych.. :-)
Mogę tylko dodać z wdzięczności, że ten wątek powinien być zatytułowany: prace Zręczne mag :-D ![]() "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
mag_dag (offline) |
Post #9 23-07-2012 - 22:19:21 |
Sosnowiec |
cinam od rana, ufff... troszkę już miałam nacinane, ale musiałam skończyć
![]() tydzień temu, 15 lipca, moja przyjaciółka Monika (ta od języka żyrafy) urodziła drugą córkę - Zuzię ![]() prawda jak szybko zleciał czas? dopiero wklejałam tu kartki z okazji urodzin Zosi (tu, to znaczy na starym forum, bo to już ponad 4 lata temu było ![]() a tymczaasem Zosia została Starszą Siostrą, jest więc teraz Zo i Zu ![]() dziś pokażę kartki z tej okazji: ![]() ![]() ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
mag_dag (offline) |
Post #13 07-08-2012 - 12:19:34 |
Sosnowiec |
cieszę się, że Wam się podoba
![]() tę kartkę z gratulacjami dla rodziców, co wyżej jest, zrobiłam na wzór kartki metkowej_na_uroczysty_roczek_jaki_obchodziła: uszyłam jej też serduszko: Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
saxony (offline) |
Post #23 08-08-2012 - 09:40:58 |
|
mag, super ptaki_pasiaki
![]() zazdroszczę Ci cierpliwości na cinanie tych stópek maleńkich ![]() właśnie na dniach robiłam filcowo-kartonikową kartkię gratulacyjną, no i niestety, stópki mnie przerosły... ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 08-08-2012 - 09:41:25 przez saxony. |
mag_dag (offline) |
Post #24 08-08-2012 - 21:01:54 |
Sosnowiec |
dzięki, się zaskromnię ciut
![]() saxony słońce moje! ja tych stópków nie cinam na piechotę ![]() do tego są spec_cinadełka - porozglądaj się po sklepach z materiałami dla plastyków, albo w necie poszukaj, takie cosie to som: ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
lulu (offline) |
Post #25 08-08-2012 - 21:33:38 |
k/Kwidzyna |
A u nas w empiku można takie cinadełka kupić.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
saxony (offline) |
Post #26 09-08-2012 - 09:16:23 |
|
uff! ![]() najlepsze jest to, że ja mam nawet takie mini-mini cinadełko z chóinką i śnieżynką, coby prezenta świąteczne zdobić! ale że insze mogą też być, to już o tym nie pomyślałam ![]() znaczy się, trzeba się rozejrzeć |
Haniap. (offline) |
Post #29 24-08-2012 - 18:40:39 |
Poznań |
Ptaki pasiaki przecudne ... sama bym się poprzytulała do jednego brzuszka w taki dzień jak dzisiaj ... A te ustrojstwa do wycinania też mam i wcale takie ładne karteczki mi nie wychodzą. Podejrzewam, że do tego potrzebne są jeszcze ręce, które potrafią coś z tym zrobić
![]() "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop |