prace ręczne mag
debora48 (offline) |
Post #2 22-11-2012 - 21:26:54 |
Kozienice |
Mag, obejrzałam te cudeńka co robisz dla Zu. Ptaki- pasieki to super zabawka, jestem w tym temacie, moje wnusie mają takie szyte koniki, bardzo lubią się nimi bawić......aktualnie oczkami namierzają każdą wystającą część jak uszko, nóżka, tasiemka i do buzi... praktyczne, bo można prać.
Podziwiam Cię, masz talent. ![]() |
mag_dag (offline) |
Post #5 01-12-2012 - 21:06:08 |
Sosnowiec |
madziu, jestem leń, ale teraz cinanie to terapia zajmująca myśli, więc sobie cinam całemi dniami
![]() we wrześniu uszyłam sobie ubranka na moje zabawki (czyli na telefon i na iPada), pokazywałam je nawet na spotkaniu w Krokodylu, a teraz pokażę tu, bo te marne próby zachęciły mnie do ciągu dalszego ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
mag_dag (offline) |
Post #6 01-12-2012 - 21:09:42 |
Sosnowiec |
wczoraj pomyślałam sobie, żeby uszyć iPadełko dla córkowatej, akuratnie mikołajową paczuszkę szykuję
![]() no i zeszło mi kilka godzin, najpierw uszyłam kieszonkę wewnętrzną: potem warstwę środkową: połączyłam: Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
Janina.S (offline) |
Post #13 02-12-2012 - 15:08:39 |
widły Soły i Wisły |
Jakem niezdolna i niecierpliwa to jednak to "telefoniczne ubranko" odgapie i uszyje - tylko materiał znajdę .
No i te ipadowe też piękne i takie zdobione , kolorowe i praktyczne - no znowu podziwiam ![]() .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
stobejczyk (offline) |
Post #18 15-01-2013 - 17:59:43 |
|
To są cudeńka, już zapomniałam jak kiedyś lubiłam to robić, chyba pójde w Twoje ślady. Mam pytanie, czy mogę te cacka umieścić na nowym portalu społecznościowym, na którym umieszcze się ciekawe zdjęcia
Oczywiście podpiszę autora. Mogę? skasowano reklamę strony Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 15-01-2013 - 18:09:06 przez Szpaku. |
mag_dag (offline) |
Post #19 15-01-2013 - 18:14:18 |
Sosnowiec |
dziękuję, nie ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
mag_dag (offline) |
Post #25 19-01-2013 - 19:30:53 |
Sosnowiec |
dla odprężenia zabrałam się za "izały" i inne prezentowe,
dla Basi broszka, dla jej małej świeżo_urodzonej wnusi literka i serdudzko, dla Mai pod choinkę dinusie : ![]() ![]() ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
mag_dag (offline) |
Post #29 20-01-2013 - 22:17:08 |
Sosnowiec |
oj tam, no przeca w nocy śpię, spanie to moje ulubione zajęcie
![]() jak ciemno jest, to mi się źle cina - staram się za widoka tylko siadać do cinania, po ćmoku to mogę przy kompie siedzieć... albo z książką... ale od tego też ślepnę ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |