Moje foteczki....
lulu (offline) |
Post #2 30-12-2012 - 12:30:09 |
k/Kwidzyna |
I te liście, helikoptery, samoloty, i ta drobna roślinka na zielonym tle, to też Twoja robota?
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
lulu (offline) |
Post #4 30-12-2012 - 18:43:46 |
k/Kwidzyna |
Jak sobie kliknęłam na Twoje zdjęcia to przechodziłam do innej strony.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
Al_la (offline) |
Post #8 04-01-2013 - 18:24:56 |
k/Warszawy |
Anulko, musi Ci się wyświetlać
Napisałaś, ze nic Ci się nie pokazuje poza Twoim profilem. Profilem na naszym portalu? Może klikasz nie to, co my Trzeba kliknąć w jedno z wklejonych przez Ciebie zdjęć np. w śnieg, albo aniołka W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Anulka80 (offline) |
Post #9 22-02-2013 - 08:10:29 |
woj.lubelskie |
moje ulubione z ostatniego czasu. Wykonane przez znajomego fotografa podczas spotkania towarzyskiego - w końcu wyszłam do ludzi,zamiast siedzieć i ciagle rozmyślać...
Jak wyszło? Oceńcie sami: Są cztery rzeczy których cofnąć nie można: kamień - który został rzucony słowo - które zostało wypowiedziane okazja - której się nie wykorzystało i czas - który przeminął |
Anulka80 (offline) |
Post #13 22-02-2013 - 13:11:32 |
woj.lubelskie |
dziękuję Wam,ale patrząc obiektywnie,to nie ja śliczna,tylko obróbka graficzna :-) Ale zdjęcie samo w sobie i mnie sie podoba :-)
Są cztery rzeczy których cofnąć nie można: kamień - który został rzucony słowo - które zostało wypowiedziane okazja - której się nie wykorzystało i czas - który przeminął |
bozena_stanczyk (offline) |
Post #17 27-02-2013 - 20:58:34 |
Tomaszów Mazowiecki |
Super fotka
|
Rudzia (offline) |
Post #20 11-03-2013 - 15:32:12 |
Warszawa |
A ja będę się upierać iż "osoba-modelka" jest tu tym co najładniejsze na tej fotce , bo tło ... no jest owszem ale to Osoba i jej aura się liczy a Ty wszystko tak połączyłaś ,że śliczną dziewczynę nam na zdjęciu uwieczniłaś. Mamy ładną kobietę w pięknej chustce , w pięknych kolczykach ( boszzzzzzzzz są zajefajne !!! - też chcem takie ) ! A co do twej fotografii...jej ale masz rękę do zdjęć, bardzo mi się podobają te szare.... jest w nich tyle tajemnicy, subtelności... i tyle niewypowiedzianych słów. Jestem pod wrażeniem "Cha do dhuin doras nach d’fhosgail doras" |
Anulka80 (offline) |
Post #21 21-03-2013 - 18:11:59 |
woj.lubelskie |
Dziękuję dziękuję :-) Tyle komplementów co tu ,to w życiu nie dostałam i nie wiem za co....!
Muszę chyba cos sprostowac,gdyz zdjęcia te w szarości to nie wyszły z mojego aparatu,sa to zdjęcia mojej osoby,robione przez znajomego,jak również zdjęcia w chuście (to również ja,a zdjęcie robione przez znajomego). owszem mam pasję fotograficzną,a moje zdjęcia mozna znaleźć tu: [picasaweb.google.com] Rudzia,a skoro te kolczyki tak Ci sie podobają to pisz do mnie na facebooka,dogadamy się,sprezentuje Ci jedna parę :-) Pozdrówka :-) Są cztery rzeczy których cofnąć nie można: kamień - który został rzucony słowo - które zostało wypowiedziane okazja - której się nie wykorzystało i czas - który przeminął Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 21-03-2013 - 18:19:06 przez Anulka80. |
Anulka80 (offline) |
Post #22 25-04-2013 - 15:37:30 |
woj.lubelskie |
WIOSNA!!! aż się robi milej na sercu i bardziej się żyć chce.... :-)
Takie tam moje stokroteczki napotkane gdzieś na plenerze fotograficznym...... Są cztery rzeczy których cofnąć nie można: kamień - który został rzucony słowo - które zostało wypowiedziane okazja - której się nie wykorzystało i czas - który przeminął |
bozena_stanczyk (offline) |
Post #25 05-05-2013 - 19:10:05 |
Tomaszów Mazowiecki |
Emanuje z nich jakaś tajemnica życia...
|
Grazyna S (offline) |
Post #28 21-05-2013 - 09:14:37 |
|
Anulka80 przepiekne krajobrazy ,koją moje oczy,tak chetnie bym sobie szła i sza tymi polami ,wdychała świeże powietrze i chciała bym zapomnieć o przeszłości ,ta ostania fotka bardzo pieknie mi wyglada na pulpicie jako tapeta
"nadzieja ma skrzydła,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury” Emily Dickinson |
Anulka80 (offline) |
Post #29 21-05-2013 - 09:32:11 |
woj.lubelskie |
dziękuję. Grażynko S,niech to zdjęcie koi Twoje oczy na pulpicie komputera,ciesze się że się Wam podobają te letnie,wiejskie kadry. Roztocze jest przepięknym miejscem na relaksujący wypoczynek i odreagowanie tego co mineło......
Są cztery rzeczy których cofnąć nie można: kamień - który został rzucony słowo - które zostało wypowiedziane okazja - której się nie wykorzystało i czas - który przeminął |