łyse jest piękne
mona1311 (offline) |
Post #1 14-02-2013 - 21:05:41 |
|
Weszłam po prostu pewnego dnia do fotografa i powiedziałam: mam doła. Mam raka, jestem łysa, świat jest brzydki a Pan ma wyciągnąć z tego piękno. Jak sądzicie dał radę?
Zdjęcia robione 2 dni przed porodem, jeszcze z raczyskiem. No tak z motyką na słońce - za nic nie potrafię umieścić zdjęcia ![]() przepraszam za zamieszanie.... Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 14-02-2013 - 21:17:21 przez mona1311. |
Janina.S (offline) |
Post #4 14-02-2013 - 21:43:34 |
widły Soły i Wisły |
... ...noooo facet się postarał a twoja buzia usmiechnięta ![]() .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
mona1311 (offline) |
Post #9 14-02-2013 - 22:15:27 |
|
uff ale słodko. Chyba się trochę zawstydziłam
![]() Dzięki wszystkim - pamiętajcie że to jednak retusz ![]() Właśnie wczoraj pani w windzie uparcie zwracała się do mnie pre PAN. (owszem byłam na sportowo z krótkimi już własnymi włosami - z dzieckiem na ręku!) ... Czy Pan zawołał już windę?...Wsiada Pan?....Wrrr ![]() Każdemu polecam taką sesję dla poprawy humoru. |
amor (offline) |
Post #20 19-02-2013 - 13:40:10 |
Siemianowice Sl. |
Zdjęcia sa piękne ,ale co to za sztuka ( jak ktos potrafi je robic oczywiscie) kiedy ma się tak śliczna modelkę! Zapewniam cię ,ze moje fotki przedstawiały poczciwinę z płaską czachą ,niecikawymi rysami twarzy...ale o bym miała tylko takie problemy
![]() |
Rudzia (offline) |
Post #21 11-03-2013 - 17:15:22 |
Warszawa |
Bardzo ładna Kobieta ! Bardzo ładne oczy ! Bardzo ładne usta ... i tak można by pisać i pisać.....
Moja droga Pan fotografi zrobił co umiał ale ...gdyby nie było "dobrego" materiału to ... musiałby wtedy się na pocić ha ha ha ![]() A słowa "Łyse jest piękne" ... jest jak najbardziej najprawdziwszym stwierdzeniem , i pokuszę się o dodanie jeszcze jednego słowa Łyse jest piękne i wyjątkowe" "Cha do dhuin doras nach d’fhosgail doras" |
bozena_stanczyk (offline) |
Post #23 12-03-2013 - 10:53:23 |
Tomaszów Mazowiecki |
Super! Nic dodać nic ująć
![]() |
Janina.S (offline) |
Post #25 22-03-2013 - 12:49:34 |
widły Soły i Wisły |
Dziewczynki , nie martwcie się , odrosną , na 100% odrosną i wtedy to zaszalejecie z pomysłami na czuprynkę.
Na pocieszenie powiem Wam ze mnie to nikt , no n i k t nie widział kiedy byłam tak na kolano -łysa. Nawet moja siostrzenica która się mną opiekowała , całkiem nie dawno mi się przyznała że tak bardzo chciała zobaczyć łysą kobietę ale jak widziała mnie skrzętnie ukrywającą łysą głowę to nie miała odwagi żeby o to poprosić - dzisiaj obie się śmiejemy wspominając ten czas. ![]() .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |