anuk w świecie 2d

Wysłane przez anuk 

anuk (offline)

Post #1

07-12-2014 - 03:27:43

Wrocław 

Kiedyś bardzo dużo fotografowałam, potem miałam kryzys twórczy i stwierdziłam, ze nie ma sensusmiling smiley teraz wracam do miłości mojego życia powoli i z innym spojrzeniem na światsmiling smiley
Na razie to co mam na fejsie, bo forum na którym mam swoje fotografie nie działa dziświnking smiley

Kolory wyobraźni:

bardziej czarno-biało:

I mój R. w moim okuwinking smiley

na razie tylesmiling smiley

Baba Jaga (offline)

Post #2

07-12-2014 - 06:04:10

Jagolandia 

BRAWO! okno kochana .......piękne ...a Twój R bardzo fotogeniczny -portretowa twarz
baardzo mi się tu podoba uśmiech

Kris (offline)

Post #3

07-12-2014 - 09:48:35

Radom 

...bardzo ciekawy jest ten twoj swiat... róże

Al_la (offline)

Post #4

07-12-2014 - 10:06:44

k/Warszawy 

Bardzo mi się podoba brawo

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

dziubas (offline)

Post #5

07-12-2014 - 10:10:29

Gdańsk 

No Anuk! Powaliłaś mnie na kolana! Ale musiałaś sie uśmiać jak ogladałaś mój portret! rotfl

rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat
po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam

anuk (offline)

Post #6

07-12-2014 - 10:51:05

Wrocław 

Dziubas - jak się uśmiać?smiling smiley przecież ja wiem, że nie każdy siedzi w temaciesmiling smiley licza sie pomysl i dobra zabawasmiling smiley

Dzięki dziewczynysmiling smiley wrzuce pòźniej więcejsmiling smiley

bozena_stanczyk (offline)

Post #7

07-12-2014 - 11:37:26

Tomaszów Mazowiecki 

Super -gratulacjebrawo

Kass (offline)

Post #8

07-12-2014 - 14:20:59

anuk!!!!! grinning smiley bardzo mi sie podoba. grinning smiley i prosze o wiecej. grinning smiley

anuk (offline)

Post #9

07-12-2014 - 14:32:03

Wrocław 

dobra, to teraz z innej beczkismiling smiley

scenerie: (moje ulubione)

b_angel (offline)

Post #10

07-12-2014 - 14:45:34

radom 

piękne fotografie

. . . . . . . . . . . . . .

...na forum od 16 listopada 2005 ...

Kass (offline)

Post #11

07-12-2014 - 15:12:13

wow smiling smiley I pytanie - czy obrabiasz? tzn. na zasadzie - fotoshop bardziej zaawansowanie, nie tylko saturacja, swiatlo itp.. ? Czy te ptaki (molo) i pan z fajka to faktycznie udalo Ci sie to uchwycic? Ja szukam fajnych sytuacji, ale te sa fenomenalne.. grinning smiley Bardzo dobre masz oko, a o to w fotografii chodzi.. smiling smiley

Baba Jaga (offline)

Post #12

07-12-2014 - 15:38:53

Jagolandia 

Piękne ... lubię fotografię czarno białą .... czy wystawiałaś gdzieś swoje prace? uśmiech

maryla (offline)

Post #13

07-12-2014 - 17:28:12

gdzieś w górach... 

Brawo brawo piękne fotografie.

anuk (offline)

Post #14

07-12-2014 - 18:16:41

Wrocław 

Kass
wow smiling smiley I pytanie - czy obrabiasz? tzn. na zasadzie - fotoshop bardziej zaawansowanie, nie tylko saturacja, swiatlo itp.. ? Czy te ptaki (molo) i pan z fajka to faktycznie udalo Ci sie to uchwycic? Ja szukam fajnych sytuacji, ale te sa fenomenalne.. grinning smiley Bardzo dobre masz oko, a o to w fotografii chodzi.. smiling smiley

Dziękujęsmiling smiley tez masz oko, bo z tym molo to ptaki są doklejonesmiling smiley ale dziadek jest autentyczny i w zasadzie to jedyne zdjecie ze zmianą "doklejaną" reszta to foty z aparatu troche przerobionesmiling smiley

annzaw (offline)

Post #15

07-12-2014 - 18:37:04

Tarnów 

bardzo dobre!!

elisabeth (offline)

Post #16

07-12-2014 - 18:38:43

Lubuskie 

Jestem pod wielkim wrażeniem ,widać pełen profesjonalizm okbrawo

W życiu wszystko ma swój zmierzch. Tylko noc kończy się świtem.

anuk (offline)

Post #17

07-12-2014 - 18:48:17

Wrocław 

bez przesadysmiling smiley nie jestem profesjonalistką a tylko to lubięwinking smiley większość zdjęć została zrobiona kompaktową cyfrówką, bo na lustrzankę długo zbierałamwinking smiley

Kass (offline)

Post #18

08-12-2014 - 01:56:47

Anuk, i to wlasnie jest talent smiling smiley - moc pstryknac cos takiego kompaktowa cyfrowka.. grinning smiley

mnie sie zawsze marzylo cykac fotki takim zwyklym, starym zenitem (mam jeszcze u rodzicow), ale za cholere nie mam cierpliwosci zeby sie w ciemnie babrac.. winking smiley

Ikka (offline)

Post #19

08-12-2014 - 07:51:20

Gdańsk 

Zdjecia cudne. Uwielbiam czarno-białe fotografie. Mi niestety ne wychodzą takie ładne niezdecydowany

Ikka
----------------------------------------------------------------------------
Zamiast zamartwiać się tym co będzie jutro - bądź szczęśliwa już dzisiaj ..... meloman

endżi (offline)

Post #20

08-12-2014 - 08:08:52

Warszawa i okolice 

zdolniacha brawo

Robi super zdjęcia, gotuje, fajnie pisze i jeszcze z procy strzela chichot

Nigdy nie wiesz jak silny jesteś, dopóki bycie silnym nie stanie się jedynym wyjściem jakie masz

Baba Jaga (offline)

Post #21

08-12-2014 - 10:45:05

Jagolandia 

no, zdolniacha kwiatek

bozena_stanczyk (offline)

Post #22

10-12-2014 - 19:55:43

Tomaszów Mazowiecki 

Bardzo profesjonalneok

nat (offline)

Post #23

11-12-2014 - 21:16:57

Poznan 

Anuk, obdarzona jesteś talentami...niesamowite zdjęcia! Nie zawieszaj więcej swojej pasji!
Mnie osobiscie najbardziej zafascynowała pierwsza focia ze scenerii.
brawo

anetam (offline)

Post #24

14-12-2014 - 14:39:37

Anuk zdjęcia cudne, trzeba mieć to coś, żeby tak je opracować. Od niektórych ciężko wzrok oderwać. LOL
brawo

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 14-12-2014 - 14:41:02 przez anetam.

braja (offline)

Post #25

14-12-2014 - 15:34:15

Anuk, prześliczne, zjawiskowe, nigdy więcej kryzysów! serce

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 14-12-2014 - 15:35:54 przez braja.

dana23 (offline)

Post #26

12-01-2015 - 21:18:32

Gdańsk, Saarbruecken 

Bardzo ładne, klimatyczne.brawo

magenta (offline)

Post #27

12-01-2015 - 21:23:08

Warszawa 

I kolejny talent naszej Anuk smiling smiley piękne zdjęcia smiling smiley

Życie jest małą ściemniarą,
francą, wróblicą, cwaniarą.
Plącze nam nogi i mówi idź!

xiouken (offline)

Post #28

28-09-2024 - 11:46:41

xiouken (offline)

Post #29

03-11-2024 - 08:22:44

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforeman
gangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiametergeartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisions
geophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringe
halfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephonehangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteraction
hartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonment
jobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterialjournallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglory
kerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatom
knowledgestatekondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingload
laissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratiolanguagelaboratorylargeheart
lasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfield
mailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3listsnameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctor
navelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoid
onesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberrypapercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualitybooster
quasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchain
recessionconerecordedassignmentrectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrology
scarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysalestungun
tacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkas
ultramaficrockultraviolettesting
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 492
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024