foto_klatki mag_aparatki
Ella (offline) |
Post #2 26-08-2012 - 19:52:13 |
Gorzów Wlkp. |
Czuję się z lekka nieswojo, że dopiero teraz trafiłam do tego wątku. Za to przeczytałam i obejrzałam od początku do końca.
Gdybym siedziała w fotelu, powiedziałabym, że wcisnęło mnie w fotel. Jestem zauroczona. Piękne zdjęcia, świetne oko. Żeby nie było... patrz punkt pierwszy. Twoje zdjęcia podziwiam zresztą nie pierwszy raz. Może i szkoda, że pasji nie zamieniłaś w profesję. Dla mnie i tak będziesz profesjonalistką. Nie tylko zresztą w tej dziedzinie. Masz złote ręce i głowę pełną pomysłów. I to jest piękne |
mag_dag (offline) |
Post #4 31-08-2012 - 11:11:33 |
Sosnowiec |
magdo, najczęściej robię fotki canonem lustrzanką
Ellu, + Janinko, ja pamiętam o Twoim pytaniu o te dziwnie nazwane kwiatki, ale one sobie kajsik poszły (ciut chyba zgodnie ze swą nazwą ) i w tym roku została ledwie garstka, więc zdjęć się nie doczekały - muszą Ci wystarczyć te, które już w tym wątku kajsik są, a co to jest między różą a astrem? nie mam pojęcia, bo ja znam tylko podstawowe nazwy kwiatków "niebieskie" na przykład, albo "parańczowe" a ponieważ ciągle robię zdjęcia Zu, to nie mogę się oprzeć, by kilku tu nie pokazać (tu Zu ma miesiąc) i kjójewna: Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
lulu (offline) |
Post #5 31-08-2012 - 11:17:14 |
k/Kwidzyna |
No mam nadzieję, że mała Zu tylko jako dekoracja tego koszyka służy ... przecież Ona się tam nie mieści.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
filipinka35 (offline) |
Post #6 31-08-2012 - 11:32:57 |
|
No własnie nie miesci sie dziecinka
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Janina.S (offline) |
Post #9 01-09-2012 - 15:11:50 |
widły Soły i Wisły |
..no tak , jak nazwałyście po imieniu to wiem ze floksy - przecież przy domu zawsze rosły / bo kompot zawsze był/
ale kolorek mieszany to ciekawszy jest aniżeli jakieś tam jednokolorowe. .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
amor (offline) |
Post #22 23-10-2012 - 21:26:31 |
Siemianowice Sl. |
Sliczne fotki, jak inaczej wygląda zwykły listek ,czy sucha roslinka w zblżeniu!!
A ja pytam gdzie "filmowe" fotki z wakacji ??? Dotarłam do zdjęc Zu i Zo - po prostu BOSKIE!!!!!!!Profeska! Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 23-10-2012 - 21:29:48 przez amor. |
bozena_stanczyk (offline) |
Post #29 12-03-2013 - 16:02:55 |
Tomaszów Mazowiecki |
te żywe barwy...Piękne fotki.
|