foto_klatki mag_aparatki 
Wysłane przez mag_dag
Al_la (offline) |
Post #4 25-05-2011 - 20:40:16 |
k/Warszawy |
![]() ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
mag_dag (offline) |
Post #6 16-08-2011 - 21:01:36 |
Sosnowiec |
przyszłam troszkę odkurzyć tu
![]() w weekend na roli popracowałam, mięśni poużywałam mocno, mój skalniak na tym zyskał - i owszem fotków tylko troszkę porobiłam to i zostawię ciut, to oczywiście moja ukochana lawenda Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
filipinka35 (offline) |
Post #15 06-09-2011 - 21:03:19 |
|
Mag pikne te fotki Twoje
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Janina.S (offline) |
Post #21 07-09-2011 - 15:36:55 |
widły Soły i Wisły |
Magduś , śliczna ta Twoja lawenda a kolor to chyba troszkę "podrasowany" - moja to bardziej niebieska jest .
Krokosmia pięknie zakwitła - chyba szczególnie dbasz o nią - ja dostałam cebulki ale chyba zbyt późno i nie zakwitła w moim ogródeczku , czy na zimę zabierasz donicę do piwnicy czy ? jak ? gdzie przechowujesz? No i ślimaki jakieś szlachetne domowe - z domkami ładnie wyglądają , u mnie tylko "bezdomne" , długie , brzydkie , i wiecznie głodne . .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
mag_dag (offline) |
Post #22 07-09-2011 - 16:25:44 |
Sosnowiec |
miło Cię widzieć po wywczasach Janinko! kolorów w fotkach nie zmieniałam - czasem muszę fotkę trochę przyciemnić jak źle naświetlę - ale w kolorach nie mieszam krokosmię dostałam w prezencie pod koniec jakiegoś lata, rosła sobie w jednym miejscu pięknie, ale chciałam ją mieć gdzie indziej, przesadziłam i sądziłam, że 'przeniosłam' całość, a tu niespodzianka w starym miejscu też rośnie i to chyba obficiej - nie wysadzałam jej i myślałam, że zginie, a urosła sobie ślicznie - ma niesamowity kolor ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
1015
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024