foto_klatki mag_aparatki 
akzseinga74 (offline) |
Post #6 19-10-2011 - 18:42:36 |
|
Świetne zdjęcia Magda
![]() |
metka (offline) |
Post #7 19-10-2011 - 21:10:40 |
|
piękne, refleksyjne, trochę smutne (chociaż... w sumie taka kolej rzeczy...), dwa, a właściwie jedno
jesień... i pora roku, i nasze życie. nawet pies jesienny. jest człowiek_w_jesieni i nagle go nie ma. tak po prostu. a cienie zostają bez zmian... (no to analizę zapodałam... chyba już czas spać ![]() "Spieprzaj, dziadu!" (L.K.) |
mag_dag (offline) |
Post #9 20-10-2011 - 09:45:21 |
Sosnowiec |
metko
![]() dokładnie o to chodziło! a to czy zbierał kasztany dla wnuków, czy tylko sobie starego pieska szedł przewietrzyć, to już nieistotne, chodzi o chwilę saxony ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
Monia_Lissa (offline) |
Post #12 21-10-2011 - 10:49:57 |
blisko Gliwic |
....też mi się tak samo skojarzyło, jak Metce...
.....a Harveya uwielbiam, zwłaszcza za role w Pianinie, Złym poruczniku, Dymie....i zresztą za wszystkie jego role, szkoda, że teraz już tak rzadko gra. A wracając do przemijania - tak długo żyjemy, jak długo pozostajemy w pamięci innych ludzi. Więc się starajmy zostawiać niezatarte ślady. |
Sara (offline) |
Post #13 21-10-2011 - 11:46:20 |
|
To dlatego "Lenin wiecznie żywy".
Zupełnie nie zgadzam się z tym stwierdzeniem. Żyjemy , dopóki żyjemy. A pamięć - różnie to bywa, jednodniowa 1 listopada czy trwająca kilkadziesiąt lat... wszystko jedno. Nie chcę rozwijać przygnębiającego tematu. Chcę tylko dodać, ze pamięć o niektórych osobach bardzo bardzo boli. Im więcej lat upływa tym trudniej... Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 21-10-2011 - 11:58:37 przez Sara. |
mag_dag (offline) |
Post #15 21-10-2011 - 15:28:34 |
Sosnowiec |
maju, ale kwiatek nam w niczym nie przeszkadza ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
mag_dag (offline) |
Post #17 07-08-2012 - 21:52:01 |
Sosnowiec |
przemijanie przemijaniem, a tymczasem (któren to biegnie niczym rącza łania
![]() ![]() więc ciotka_mag robi jej zdjęcia... tutaj Zu ma 9 dni Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
Dortek (offline) |
Post #20 07-08-2012 - 23:43:31 |
|
Masz, Babo, talent!
Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
ewcia20066 (offline) |
Post #22 08-08-2012 - 09:21:38 |
|
|
aquila (offline) |
Post #24 08-08-2012 - 17:18:38 |
|
z natury się:
1. nie podlizuję 2. nie zachwycam dziećmi, szczególnie temi świeżo urodzonemi ale tera to muszę napisać, że te foteczki to tak nie dość, że wyglądają profesjonalnie, to takie przy okazji słodkie (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) są; a to ze stópką - mistrz ! It's just a ride ... |
mag_dag (offline) |
Post #25 08-08-2012 - 20:31:07 |
Sosnowiec |
dziękuję za miłe słowa,
aguila, widzę podobieństwa między nami - patrz pkt.1 ![]() z natury nie piszę, że mi się coś podoba jak się nie podoba - ale napisać, że ładne jak się podoba, to nie grzech - to normalnie lubię robić i robię ![]() no i tem bardziej mi miło czytać ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |