domowy ogrodek na parapecie

Wysłane przez stokrotka4 

stokrotka4 (offline)

Post #1

04-12-2016 - 22:19:21

warszawa 

Witajcie. Chcialabym podzielic sie z wami moim pomyslem. Niestety nie podsiadam balkonu i ogrodka a zawsze chcialam miec duzo roslin. I wpadlam kiedys na pomysl zeby kupic duza doniczke i zasadzic tam wymarzone kwiaty. Teraz stawiam je na parapecie i co sezon wymieniam lub dodaje cos nowego. A w zeszlym roku nawet mialam miniaturkowa choineczke. Niestety uschla :-(
A wy jak radzicie sobie z brakiem "kawalka ziemi"?

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 04-12-2016 - 22:21:14 przez stokrotka4.

lulu (offline)

Post #2

04-12-2016 - 23:10:10

k/Kwidzyna 

A coś więcej o sobie napisz. Czy Cię tu przywiała własna choroba, czy inny powód jest???

Na Forum od 07 lutego 2008

2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu
2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna
Nigdy nie jedz do syta. Jedna trzecia żołądka dla pokarmu, jedna trzecia dla napoju, jedna trzecia dla ducha.
je

stokrotka4 (offline)

Post #3

04-12-2016 - 23:51:01

warszawa 

Chora nie jestem ale ostatnio przeżyłam chorobę mojej przyjaciółki. Moja zmora są słodycze i nadwaga. Raz ćwiczę raz nie. Ehhh. Lubie spacery a nawet baaatdzo lubie spacery.

sita (offline)

Post #4

28-08-2023 - 13:02:42

na wiosnę może o takim ogródku pomyślę

minika (offline)

Post #5

22-12-2023 - 11:35:21

też zawsze chciałam mieć dużo roślin a dopiero niedawno stwierdziłam że chcę też swoje warzywa smiling smiley

rozsiewacz nawozu

kamionka (offline)

Post #6

12-04-2024 - 11:29:19

z domowego ogródka trzyma mi się tylko mięta i bazylia smiling smiley

https://autoplac.pl/oferty/samochody-osobowe/jaguar/x-type

xiouken (online)

Post #8

03-11-2024 - 09:24:43

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforeman
gangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiametergeartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisions
geophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringe
halfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephonehangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteraction
hartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonment
jobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterialjournallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglory
kerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatom
knowledgestatekondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingload
laissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratiolanguagelaboratorylargeheart
lasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfield
mailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3listsnameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctor
navelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoid
onesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberrypapercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualitybooster
quasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchain
recessionconerecordedassignmentrectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrology
scarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysalestungun
tacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkas
ultramaficrockultraviolettesting
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 180
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024