Film polski
Al_la (offline) |
Post #1 20-09-2013 - 19:33:15 |
k/Warszawy |
Spójrzcie na tę stronę wątku od postu 257
Tylko nam forum zapychają. Piszą 4 posty i sobie idą, w międzyczasie wklejając reklamę w stopkę W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Kamicia (offline) |
Post #3 25-09-2013 - 12:03:27 |
|
Mi też by się przydała odpowiedź na to pytanie, bo przymierzam się do obejrzenia. Zaintrygował mnie zwiastun i mam nadzieję, że się nie zawiodę |
Marcelinka (offline) |
Post #4 05-10-2013 - 17:54:31 |
|
Ja polecę starą i dobrą serię "romansideł", które dla jednych są kiczem a całą resztę (w tym mnie) chwytają za serce. Mowa tu o "Dlaczego nie?", "Jeszcze raz", "Tylko mnie kochaj", itd.
|
Dortek (offline) |
Post #7 18-10-2013 - 22:40:15 |
|
U nas mają grać "Wałęsę" od jutra i tylko 4 dni, niestety. Chciałam się wybrać. Warto??
Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
Dortek (offline) |
Post #8 02-11-2013 - 18:24:05 |
|
Zdecydowałam się obejrzeć "Wałęsę", chociaż ostatnio Wajda mnie coraz częściej rozczarowywał. Ale tym razem zaskoczył mnie pozytywnie. Oczywiście jest wiele niedopowiedzianych momentów i dlatego ten film jest bardziej zrozumiały dla tych co pamiętają tamte czasy. Ja wprawdzie byłam wtedy dzieckiem, ale momentami az łza zakręciła mi się w oku na samo wspomnienie.
Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
nutka (offline) |
Post #12 26-01-2014 - 21:06:41 |
|
Dzisiaj obejrzałam "Pod Mocnym Aniołem". Film rzeczywiście mocny, ukazujący, jak to u Smarzowskiego, brutalną prawdę o ludzkich ułomnościach. Obsada bezkonkurencyjna, świetna gra aktorska. Jestem pod wrażeniem
"W życiu nie chodzi o to, żeby przetrwać burzę, ale o to, żeby tańczyć w deszczu." Richard Paul Evans "... Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe." Dennis Genpo Merzel |
filipinka35 (offline) |
Post #18 01-02-2014 - 11:02:06 |
|
Ogladałam w TV. Bardzo wzruszający.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
andrzej1975 (offline) |
Post #19 20-02-2014 - 22:23:22 |
Ruda Śląska |
Mocnego muszę zaliczyć ale polecam Jacka Stronga ,dobre kino akcji pewnie przekoloryzowane w stosunku do zaistniałych wydarzeń ale super się ogląda.
[e-agentpzu.pl] |
myszka (offline) |
Post #21 21-08-2014 - 10:48:01 |
Poznań |
[film.onet.pl]
przeczytałam sobie dzisiaj rano ten artykuł... i przeczytałam również komentarze pod artykułem. I zastanawiam się jaki będzie ten film Nie marnuj swojego życia na to by zaimponować innym ludziom.Po prostu rób to co kochasz i kochaj to co robisz... |
Anonimowy użytkownik (offline) |
Post #29 21-04-2015 - 09:29:50 |
|
Dawniej kręcili ciekawe polskie filmy, ale teraz to juz tylko beznadziejne komedie z Karolakiem
|
achesa (offline) |
Post #30 18-09-2015 - 16:27:51 |
Pyrlandia |
Wczoraj byłam na przedpremierze.
Taka fantazja męża Magdy na temat ich miłosci.momentami tylko On wie o chodzi.Dużo pozytywnych i tak samo negatywnych komentarzy...Zarzucają mu brak patosu tam gdzie być powinien i humor tam gdzie byc go nie powinno...Tylko według kogo? My wiemy że rak to totalny hardcore i ze wszytko jest dozwolone! i śmiech gdy leży sie po amputacji i łzy gdy zakłada się pierwszą protezę i wku... gdy ktoś mówi Ci że nie możesz się śmiać bo przecież jesteś chora! taki trochę surrealistyczny obraz...z resztą jak życie z rakiem |