Filmy inne
Wysłane przez Amazonki.net
Krynia58 (offline) |
Post #2 15-05-2016 - 19:25:52 |
Warszawa |
Właśnie skończyłam oglądać.
Chusteczka się przydała. Ale......nie jest mi jakoś bardzo smutno. Wręcz przeciwnie. ![]() Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |
marzusia (offline) |
Post #3 17-09-2016 - 15:58:58 |
Cieszyn |
kolejny film z wątkiem rakowo-piersiowym,"Już za Tobą tęsknię" do obejrzenia na cda i youtube jeśli ktoś oczywiście ma siłę i ochotę na taką tematykę
![]() ![]() ![]() ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 17-09-2016 - 16:04:04 przez marzusia. |
Kuba (offline) |
Post #4 17-09-2016 - 17:22:14 |
Gogolin |
Powiem tak. Całe szczęście, że tak jest, ale rak piersi utracił już swój nimb dramatyzmu i wszechogarniającej beznadziei. Jak ktoś ma dystans do tych spraw, to polecam natomiast inny film:
[www.youtube.com] Nic więcej nie powiem, czekam na opinie... |
dziubas (offline) |
Post #6 21-11-2019 - 15:44:51 |
Gdańsk |
polecam gorąco obejrzenie tego filmu, nie ukrywam, że ma wydźwięk religijny ale bardzo pozytywny
[www.gloria.tv] rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
natan_ryba (offline) |
Post #8 18-03-2021 - 11:54:14 |
|
Ja szukam filmu, który mógłbym obejrzeć z dziewczyną na domowej randce. Czytałem na portalu [imps.pl] że jest to dobry pomysł na wspólne spędzenie czasu. Nie chcę jednak wybrać czegoś, co spodobałoby się wyłącznie mi, szukam czegoś co będzie interesujące dla obu osób.
|
Anna3415 (offline) |
Post #22 23-12-2022 - 16:36:52 |
|
Ja polceam tą stronę. Możesz tam obejrzeć całe filmy i seriale online. Zajrzyjcie też na wyszukiwarkę filmów, znajdziecie tam różne ciekawe narzędzie do szukania waszych ulbionych filmów.
najlepsze sex ukrainki do poznania przez internet i spotkania się na żywo. Aby umówić się na sex ukrainki w serwisie sexukrainki.pl przejrzyj sex ogłoszenia. Następnie będziesz musiał się zarejstrować, aby mieć możliwość umówienia się na sex randkę. To wszystko na pewno popłaci bo możesz poznawać setki ukrainek, które są w polsce. |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
667
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022