Koncerty muzyczne
ALDI 1970 (offline) |
Post #5 22-09-2012 - 22:18:22 |
Częstochowa |
Hej! Ja uwielbiam koncerty i mam cichą nadzieję, że choroba nie przeszkodzi mi, aby nadal na nich bywać. Właśnie koniec roku zapowiada sie w Częstochowie ciekawie. Zagra Armia, Kult, Luxtorpeda, Closterkeller, Turbo. Wiem, że na wszystkie nie dam rady pójść, ale może na jakis uda się wyrwać? Dość optymistycznie na razie podchodzę do tematu, zobaczymy jak będę śpiewała po pierwszej "chemii". Pozdrówka z CZEWY
![]() |
ALDI 1970 (offline) |
Post #7 23-09-2012 - 17:15:46 |
Częstochowa |
![]() ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 23-09-2012 - 17:23:43 przez ALDI 1970. |
Marianna08 (offline) |
Post #13 18-11-2012 - 19:57:01 |
Kraków |
Byłam wczoraj na koncercie galowym festiwalu KOROWÓD.
Występowali: Kasia Groniec, Piotr Bukartyk i Jaromir Nohavica. Poszłam na koncert glównie dla Nohavicy, którego uwielbiam, ale pozostałych artystów też bardzo lubię.Koncert byl wspaniały. Mam niedosyt Nohavicy, więc wybieram sie do Warszawy na jego duży koncert, który odbędzie się 26-go października w Sali Kongresowej. Polecam, są jeszcze bilety w internecie. Nie martw się o jutro. Nigdy nie wiesz, co Cię spotka dziś... |
Marianna08 (offline) |
Post #15 19-11-2012 - 12:54:25 |
Kraków |
Kupiłam bilet i jadę
![]() Jak się ma dostęp do internetu i e-konto w banku lub kartę kredytową, to w ciągu kilku minut można stać się posiadaczem biletu na prawie każdy koncert, spektakl teatralny, czy inne wydarzenie kuturalne. No i oczywiście trzeba jeszcze mieć czas i pieniądze ![]() Nie martw się o jutro. Nigdy nie wiesz, co Cię spotka dziś... |
Al_la (offline) |
Post #16 20-11-2012 - 19:10:49 |
k/Warszawy |
Można korzystać np. z tej strony [www.eventim.pl]
Mam ją od daaawna w zakładkach, zaglądam, co jest grane i na tym się kończy ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Gosia66 (offline) |
Post #19 07-12-2012 - 15:19:39 |
B-B |
A propos koncertów. Chociaż to może powinno być w wątku "Nasza twórczość"
![]() W ubiegłą środę w Wiedniu, w Złotej Sali Filharmonii Wiedeńskiej (tam, skąd na cały swiat transmitowane są koncetry noworoczne Filharmoników Wiedeńskiech), koncertował Chór Echo z Polski. Czyli miedzy innymi ja ![]() Było.... ech.... cuuudnie i wyjątkowo. Jeszcze się nie moge obudzić z tego snu. "Są góry, przez które trzeba przejść, inaczej droga się urywa...." |
b_angel (offline) |
Post #21 05-01-2013 - 14:26:27 |
radom |
byłam wczora na Kobranocce - koncert tzw klubowy - fajnie bo ludków niedużo coś kole 50
![]() wykicałam się galancie - jakby mnie młody widział jak szaleje to b się pewnie w główkę popukał ![]() ![]() . . . . . . . . . . . . . . ...na forum od 16 listopada 2005 ... ![]() |
Al_la (offline) |
Post #22 19-02-2013 - 12:08:05 |
k/Warszawy |
Są na naszym forum miłośnicy Bon Jovi?
W czerwcu po raz pierwszy przyjeżdżają do Polski. Koncert w Gdańsku [www.imprezyprestige.com] ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
dziubas (offline) |
Post #23 09-12-2015 - 00:26:12 |
Gdańsk |
[rozrywka.trojmiasto.pl]
[rozrywka.trojmiasto.pl] [rozrywka.trojmiasto.pl] pooszloby sie posluchac, ale skad brac mamonke na tak drogie bilety...??? ![]() ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 09-12-2015 - 08:26:14 przez myszka. |
dziubas (offline) |
Post #24 09-12-2015 - 00:57:53 |
Gdańsk |
niestety zrobilam blad w tytule watku i poki admin tego nie poprawi, trzeba kombinowac, zeby trafic-przez moj profil i otwierajac w profilu posty na forum...sorki!
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #26 09-12-2015 - 08:11:22 |
Gdańsk |
na stronie startowej gdy pojawia sie ostatni post przez emotkę przed tytulem watku nie widac nazwy watku i nie da sie do wątku tedy wejsc...tez jestem zaspana troche i a mam nadzieje ze jasno wyjasniłam
![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #28 09-12-2015 - 08:27:37 |
Gdańsk |
dzieki kofana Myszeczko o poranku!
![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 09-12-2015 - 08:28:59 przez dziubas. |
dziubas (offline) |
Post #29 09-12-2015 - 09:10:56 |
Gdańsk |
[rozrywka.trojmiasto.pl]
[rozrywka.trojmiasto.pl] [rozrywka.trojmiasto.pl] rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 09-12-2015 - 09:15:43 przez dziubas. |
lulu (offline) |
Post #30 09-12-2015 - 19:06:44 |
k/Kwidzyna |
![]() Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |