Konkurs muzyczny - III edycja
Krynia58 (offline) |
Post #1 01-01-2016 - 12:40:25 |
Warszawa |
![]() ![]() Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |
Krynia58 (offline) |
Post #3 01-01-2016 - 15:22:02 |
Warszawa |
Ja jestem
![]() ![]() Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |
Al_la (offline) |
Post #5 01-01-2016 - 15:31:24 |
k/Warszawy |
Wygra ta osoba, która zdobędzie więcej punktów.
Przypominam, że za każdą piosenkę można dostać od 0 do 4 pkt. Przy jednakowej ilości punktów decyduje kolejnośc pojawienia się odpowiedzi w wątku. Za literówki nie będę odejmowała punktów. A więc jaki jest tytuł i kto śpiewa: 461 462 463 ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Krynia58 (offline) |
Post #6 01-01-2016 - 15:34:08 |
Warszawa |
462- Amy Winehouse Addicted
![]() Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |
Krynia58 (offline) |
Post #8 01-01-2016 - 15:36:53 |
Warszawa |
461 Johnny Hates Jazz I Don't Want To Be a Hero
![]() Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |
Krynia58 (offline) |
Post #9 01-01-2016 - 15:37:31 |
Warszawa |
Trzeciej nie znam, a pierwszą podpowiedziała mi Julcia
Al_la (offline) |
Post #13 01-01-2016 - 15:42:28 |
k/Warszawy |
Ja się z Wami nie bawię
![]() Krysia obrała inną metodę zgadywania, Marylka inną, ale odpowiedziała na wszystkie pytania zdobywając 12 pkt, w tym 8 jako druga ![]() I nie wiem co mam zrobić ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Krynia58 (offline) |
Post #14 01-01-2016 - 15:47:21 |
Warszawa |
No nie wpadłam że to Renata Przemyk, chociaż teraz jak sprawdziłam na YT to piosenka nie jest mi obca....Za bardzo się śpieszyłam
![]() To dalej mamy remis? ![]() Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 01-01-2016 - 15:49:08 przez Krynia58. |
Al_la (offline) |
Post #15 01-01-2016 - 15:51:18 |
k/Warszawy |
No dobra!
Zrobiłam burzę mózgów i tak... Krynia zdobyła 8 pkt, Marylka 4. Marylko, gdybyś wysyłała odpowiedzi po jednej, wygrałabyś ![]() Zwycięzcą więc ogłaszam Krynię. Tu jest punktacja [amazonki.net] Krynia została zwycięzcą po raz trzeci i zostaje Mistrzynią ![]() Gratuluję! ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Krynia58 (offline) |
Post #18 01-01-2016 - 16:08:13 |
Warszawa |
Hm, Mistrzyni....fajnie się to czyta
![]() Alu, dziękuję za organizowanie konkursów ![]() Marylko, od początku tej edycji szłyśmy "łeb w łeb" ![]() ![]() Jestem pod wrażeniem Twojej wiedzy, niejednokrotnie nie miałam pojęcia co to za zagadka a Ty znałaś odpowiedź ![]() Zachęcam wszystkich do uczestnictwa w IV edycji konkursu! ![]() ![]() Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |
Al_la (offline) |
Post #20 01-01-2016 - 16:46:06 |
k/Warszawy |
Powiem Wam dziewczyny, że ja od wczesnej młodości słucham sporo muzyki. W audycji Janowskiego próbuję odgadywać i nieźle mi idzie, ale tam jest fragment z linią melodyczną, a to zawsze łatwiej. Was niejednokrotnie podziwiałam, bo ja bym nie wiedziała
![]() ![]() Z tych 3 piosenek od razu bym poznała Johnny Hates Jazz. Amy piosenkę musiałabym wygooglać, bo wykonawca owszem, ale tytułu bym sobie tak szybko nie przypomniała. A piosenkę Przemyk znam, była na naszej liście przebojów Radia Pozytyw, ale nie poznałabym po tym fragmencie. A więc zdobyłabym 4 pkt ![]() Jeszcze raz brawo dla Was obu ![]() Bezkonkurencyjna Krynia Wam z konkurencji odpadła, teraz macie większe szanse, a więc powodzenia! ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #21 03-06-2016 - 13:10:43 |
k/Warszawy |
Nie wkleiłam dyplomu dla zwyciężczyni III edycji konkursu.
Oto dyplom, oczywiście autorstwa myszki ![]() ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |