Konkurs muzyczny - III edycja
Krynia58 (offline) |
Post #1 14-08-2015 - 16:27:27 |
Warszawa |
Mea
![]() Posłuchałam wiedząc już co to jest, ale gdyby nie, to też bym tego puk_puk_puk_puk nie skojarzyła. No chyba że po kolejnych paru sekundach ![]() ![]() Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |
Al_la (offline) |
Post #3 15-08-2015 - 09:07:05 |
k/Warszawy |
386
Myszko, niedługo się ochłodzi ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #11 15-08-2015 - 16:07:05 |
k/Warszawy |
No to uważaj.........
![]() [www.youtube.com] ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Krynia58 (offline) |
Post #13 17-08-2015 - 16:31:32 |
Warszawa |
Krynia może i wie, ale skojarzyć nie może
![]() Wczoraj próbowałam do czegoś dopasować,ale wszystkie moje typy były do.....wyrzucenia ![]() Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |
Al_la (offline) |
Post #16 17-08-2015 - 21:17:18 |
k/Warszawy |
Nie znałaś Alexandry?
![]() A który jej przebój zgłaszałaś na listę? Wydawało mi się, że właśnie ten ![]() Nawet nie wiem, jak mam podpowiedzieć. Na razie, piosenka polska z 2010 r. ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #21 18-08-2015 - 09:38:30 |
k/Warszawy |
Myszko, rozwiązanie Twojej zagadki podałam w poście 11
![]() Marzusiu, klikaj w ten kolorowy numerek i posłuchasz zagadkę ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
myszka (offline) |
Post #22 18-08-2015 - 09:47:36 |
Poznań |
hahaahahaha...widzisz jednak upały robia swoje...a od trzech dni mogłam miec już spokój
![]() ![]() ...zastanawiam się tylko dlaczego ja nie kliknęłam w link ![]() ...ale tej piosenki chyba nie podawałam do listy choć znam znam ![]() ![]() Nie marnuj swojego życia na to by zaimponować innym ludziom.Po prostu rób to co kochasz i kochaj to co robisz... ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 18-08-2015 - 09:51:37 przez myszka. |
Al_la (offline) |
Post #23 18-08-2015 - 10:01:42 |
k/Warszawy |
No właśnie sobie myślałam, że to chyba ta powyższa piosenka jest Twoją ulubioną, ale moja zagadka też nie trudna
![]() Jeśli chodzi o numerek 386 to też znany i wykonawcy (podpowiedź) znani i cenieni. Przecież ten początek taki charakterystyczny. Czyżbym tę piosenkę tylko ja znała ![]() ![]() ![]() Marzusiu, zgadnij ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Krynia58 (offline) |
Post #24 18-08-2015 - 16:01:31 |
Warszawa |
No, jeśli to polska piosenka z 2010r. to widzę że szukałam w innym czasie i w innym kraju....
Ale poszukiwania wśród znanych i cenionych polskich wykonawców też nic nie dały ![]() ![]() Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |
Al_la (offline) |
Post #25 18-08-2015 - 17:22:25 |
k/Warszawy |
No dobra, to napiszę jeszcze podpowiadajkę i mam nadzieję, że coś da
![]() Piosenka jest na płycie pana (bardzo znanego), który ją wykonuje z gościnnym udziałem drugiego pana (znanego) ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #26 18-08-2015 - 19:52:56 |
k/Warszawy |
No dobra!
Mata i nie załamujta mnie, że jeszcze nie wieta ![]() 386 ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |