Co nam w duszy gra 
Wysłane przez Amazonki.net
diamentowa (offline) |
Post #20 18-02-2014 - 00:48:24 |
|
Bardzo podoba mi się nowa płyta Beyonca, a wszczególności ta piosenka:
|
Al_la (offline) |
Post #21 17-05-2014 - 11:25:34 |
k/Warszawy |
Nie tak często się zdarza, że cover podoba mi się bardziej, niż oryginał.
A w tym wypadku tak jest ![]() oryginał: [www.youtube.com] cover: [www.youtube.com] A Wam które wykonanie się bardziej podoba? ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Gizi (offline) |
Post #24 25-07-2014 - 07:45:16 |
Warszawa |
Mój utwór na dziś. Jakoś tak mi pasuje do sytuacji.
[www.youtube.com] Osiągnięcie celu jest punktem startowym do osiągnięcia kolejnego. Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 25-07-2014 - 07:47:29 przez Gizi. |
Al_la (offline) |
Post #26 27-12-2014 - 13:16:05 |
k/Warszawy |
Od kilku dni gra mi w sercu ten utwór:
[www.youtube.com] Arcydzieło - tak o nim wyrazili się recenzenci Interii, zachwyciło również Adele, która powiedziała: "Ja p...ę! To jedna z najwspanialszych rzeczy, jakie widziałam w życiu. Czapki z głów". Jesteśmy dumnymi indywidualistami Żyjemy dla miasta Ale płomienie Nie zdołają sięgnąć wyżej Znaleźliśmy Boga i religie Przynętą było zbawienie Ale nikt, naprawdę nikt Nie da Ci siły Wznieść się Ponad miłość Ponad nienawiść Przez to żelazne niebo, które szybko zawłada naszym umysłem Ponad strach i prosto do wolności Oh, takie jest życie Jak ściekające po ścianach Marzenie które nie może się ziścić W tej szorstkiej rzeczywistości Skołowane masy są karmione łyżką jak niewidomi Obecnie tak określa się nasze zimne społeczeństwo Z tego właśnie wzniesiemy się Ponad miłość Ponad nienawiść Przez to żelazne niebo, które szybko zawłada naszym umysłem Ponad strach i prosto do wolności Po prostu musisz się trzymać Po prostu musisz się trzymać (Przemówienie Charliego Chaplina z filmu Dyktator) "Zwracam się do tych, którzy mogą mnie usłyszeć, mówię-nie rozpaczajcie. To nieszczęście, które was dotknęło przeminie wraz z chciwością, zgorzkniałymi ludźmi którzy boją się kroczyć ścieżką ludzkiego postępu. Nienawiść przeminie, a dyktatorzy umrą, i moc(władzę) którą sobie zawłaszczyli powróci do ludzi. Tak długo jak ludzie oddają życie za wolność, ona nigdy nie zginie. (...) Nie dajcie się tym nienaturalnym ludziom-maszynowym ludziom z maszynowymi umysłami i maszynowymi sercami! Nie jesteście maszynami! Nie jesteście bydłem! Jesteście ludźmi! Wy, ludzie macie siłę by uczynić to życie wolnym i pięknym, by sprawić aby to życie było cudowną podróżą . (...) Pozwólcie użyć nam tej mocy- pozwólcie nam się zjednoczyć(...)! I wzniesiemy się Ponad miłość Ponad nienawiść Przez to żelazne niebo, które szybko zawłada naszym umysłem Ponad strach i prosto do wolności Z tego właśnie wzniesiemy się Ponad miłość Ponad nienawiść Przez to żelazne niebo, które szybko zawładnie naszym umysłem Ponad strach i prosto do wolności Oh, spłyń na mnie ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
elapl (offline) |
Post #29 18-02-2015 - 16:48:44 |
|
a ja dzis tak........... kocham jego utwory ( japonski instrumentalista wychowany w Niemczech- pokochal Europe jak swoja ojczyzne)
[www.youtube.com] [www.youtube.com] |
maly (offline) |
Post #30 10-03-2015 - 17:42:07 |
Gdynia |
[www.tekstowo.pl]
i fajne tlumaczenie slow . . Kiedy twoje nogi nie będą już pracować tak jak kiedyś I nie będę mógł cię rzucić na kolana Czy twoje usta wciąż będą pamiętać smak mojej miłości? Czy twoje oczy nadal będą się uśmiechały znad Twoich policzków? Skarbie, będę cię kochał aż będziemy siedemdziesięciolatkami Kochanie, moje serce mogłoby kochać Tak mocno, jak bym był 17-latkiem Myślę o tym, jak ludzie zako@#$%&ą się w tajemniczy sposób Może tylko przez dotyk dłoni A ja zako@#$%&ę się w tobie każdego dnia I chcę tobie po prostu powiedzieć, że jestem Więc, skarbie, teraz Weź mnie teraz w swoje kochające ramiona Pocałuj mnie w świetle tysiąca gwiazd Ułóż swoją głowę na moim bijącym sercu Myślę na głos Że może znaleźliśmy miłość właśnie tu, gdzie jesteśmy Kiedy stracę już wszystkie włosy i moja pamięć nie będzie już tak dobra Tłumy nie będą pamiętać mojego imienia Kiedy moje dłonie nie będą grały na strunach w ten sam sposób Wiem, że nadal będziesz mnie kochać Kochanie, twoja dusza nigdy się nie zestarzeje, jest wiecznie młoda I Twój uśmiech będzie na zawsze w moich myślach i pamięci Myślę o tym, jak ludzie zako@#$%&ą się w tajemniczy sposób Może to jest część planu Będę nadal popełniał te same błędy Mając nadzieję, że mnie zrozumiesz Ale, skarbie, teraz Weź mnie w swoje kochające ramiona Pocałuj mnie w świetle tysiąca gwiazd Ułóż swoją głowę na moim bijącym sercu Myślę na głos Że może znaleźliśmy miłość właśnie tu, gdzie jesteśmy Więc, skarbie, teraz Weź mnie w swoje kochające ramiona Pocałuj mnie w świetle tysiąca gwiazd Ułóż swoją głowę na moim bijącym sercu Myślę na głos Że może znaleźliśmy miłość właśnie tu, gdzie jesteśmy Kochanie, znaleźliśmy miłość właśnie tu, gdzie jesteśmy I znaleźliśmy miłość właśnie tu, gdzie jesteśmy |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.