miałam............lat
dani (offline) |
Post #9 08-11-2010 - 19:53:04 |
|
ToJka wkleiła ich utwór Sacramento...
Ale ja pamiętam ich bardziej z tego utworu... Popatrzcie na nią... Białe kozaczki, długie blond włosy, różowe ubranko.... Hm...Czyżby kuzynka Dody ? Soley, soley Chcesz rozśmieszyć Boga... Opowiedz mu o swoich planach.. |
dani (offline) |
Post #13 08-11-2010 - 20:06:49 |
|
Ja wtedy jeszcze grzeczna byłam....
![]() Ale przy tym utworze ubzdryngoliłyśmy się kiedyś z koleżanką w akademiku.. To była impreza dwuosobowa... O ile pamiętam, to uczyłyśmy się do sesji.... Ale niewiele pamiętam.... Kobranocka Chcesz rozśmieszyć Boga... Opowiedz mu o swoich planach.. Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 08-11-2010 - 20:09:57 przez dani. |
ToJa (offline) |
Post #14 08-11-2010 - 20:21:36 |
|
a ja ten utwór po raz pierwszy usłyszałam na imprezie w klubie studenckim...........
hm............ fajowo było......... siedziałam se w domku samiutka i myslalam coby tu zrobic z sobotnim wieczorem.....nic sie nie zapowiadało...nudno bylo jak ch......a ..... dzyn dzyn.......se telefon zadzwonił (stacjonarne wtedy ino byly).......a w słuchawce glos tego onego, co to od dawna oko na niego zawiesiłam............ no i my se poszli na ta imprę........nooooo....... fajowo było...... od tamtego czasu Kobranocke i Dire Straits lubie.............. a ten ony doktorat na polibudzie czestochowskiej zrobil i se tam pracuje do dnia dzisiejszego i jakowes mundre rozprawy naukowe pisze........... hm..............nie udalo mi sie go na manowce sprowadzic ![]() a jak my se w ostatnie wakacje pogadali, to okazalo sie, ze jego mamuska z naszej amazonskiej rodziny................ |
reniula (offline) |
Post #15 08-11-2010 - 23:34:26 |
Różanki k.Gorzowa Wlkp. |
![]() ![]() ![]() a ja najbradziej lubię Super jest miec starszą siostrę!!!! ![]() |
Dortek (offline) |
Post #19 25-11-2010 - 20:35:44 |
|
Bardzo lubiłam oglądać i słuchać tego zespołu w TV:
Cock Robin Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
reniula (offline) |
Post #22 30-01-2011 - 18:23:37 |
Różanki k.Gorzowa Wlkp. |
ToJka dziękuje ci za przypomnienie o tym filmie.
Czasy byłe jakie były, pamietam dokładnie, ale cóż to była za cudna muza cudne koncerty, cudne teksty, cudne przesłania. Ehhh. Między innymi Tilt uwielbiałam i uwielbiam do tej pory ( nawet z Kayah). |
Teresa1957 (offline) |
Post #23 06-03-2011 - 13:52:36 |
Kraśnik |
|
Marianna08 (offline) |
Post #24 06-03-2011 - 17:59:12 |
Kraków |
|
ToJa (offline) |
Post #25 02-10-2011 - 15:59:57 |
|
dziś STING skończył 60 lat
Stinga "odkryłam" gdy "odkryłam The Police" i nie pamiętam czy to było Roxanne czy może De Do Do Do De Da Da Da, a może zupełnie coś innego Sting z The Police towarzyszyli mi w najpiękniejszych latach mojego życia baaaaaa nie tylko w najpiękniejszycvh ale i najważniejszych ![]() dodatkiem do pierścionka zaręczynowego była płyta Stinga (w ówczesnych czasach nie_do_zdobycia), a może to pierścionek był ino dodatkiem ![]() STING króluje na naszej liście przebojów, mam nadzieję, że głosowaliście na jego utwory w ubiegłym tygodniu pierwsze i drugie miejsce noooooo dzisiaj też by się przydało - w prezencie na 60-te urodzinki noooo to se posłuchamy jak Sting piękny i młody zapodawał z grupą The Police Zmieniany 3 raz(y). Ostatnia zmiana 02-10-2011 - 16:04:13 przez ToJa. |
Al_la (offline) |
Post #26 02-10-2011 - 16:45:15 |
k/Warszawy |
![]() Mam przygotowanych jeszcze kilka piosenek Stinga do propozycji na naszą listę, ale czekam, aż te, które są, spadną, a to może trochę potrwać ![]() Bardzo go lubię....a Roxanne miodzio ![]() A z lat 80-tych lubię to: ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
mituraewa (offline) |
Post #27 02-10-2011 - 17:20:31 |
Gdańsk |
Oj, ale mi się na wspomnienia wezło
![]() ![]() ![]() Moja córka ostatnio wpadła do kuchni i pyta " mamo co to takie fajne słuchasz?" a to było "Send Me An Angel " Scorpions ![]() |