River IQ Game
Wysłane przez Al_la
Al_la (offline) |
Post #1 07-06-2013 - 16:33:19 |
k/Warszawy |
ZASADY:
- zaczynasz niebieskim okrągłym przyciskiem po prawej stronie - musisz przetransportować wszystkich na drugą stronę rzeki - tratwa zabiera tylko 2 osoby - sterować tratwą potrafią jedynie: ojciec, matka i policjant - matka nie może przebywać z synami bez ojca - ojciec nie może przebywać z córkami bez matki - złodziej nie może przebywać z członkami rodziny bez policjanta [freeweb.siol.net] Powodzenia W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #7 07-06-2013 - 20:29:04 |
k/Warszawy |
Ja przeprawiłam kilka lat temu.
Teraz próbowałam 2 razy kiedy wklejałam linka, ale bez powodzenia. Widocznie mi się przez te lata ajkju obniżyło Brawo myszko W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #9 07-06-2013 - 20:40:57 |
k/Warszawy |
Za pierwszym razem mi się udało i nie pytajcie jak
Oto dowód i żeby nie było, ze od myszki skopiowałam, zostawiłam na górze pasek z mojego komputera Próbujcie W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
887
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024