zagrasz ze mną?
Wysłane przez ToJa
ToJa (offline) |
Post #1 20-07-2010 - 18:35:52 |
|
w niektore dni nie mam co ze soba zrobić
bo weny mi brak na: sprzatanie, pranie, gotowanie................ bo brzydka pogoda jest i wtedy ani na rower ani na spacer nie mozna wyjsc bo po prostu mi nijak i wtedy chetnie zagladam np do kurnika lubię kalambury (i jestem w tym naprawde dobra hehehe samochwala w kacie stala) lubie literaki (i jestem w tym bardzo słaba ) no i mam taka propozycje....... jesli ktos mialby ochote zagrac w cos kiedys to moglibysmy sie tu "meldowac" i pograc razem...... ja proponuje kurnik [www.kurnik.pl] moj nick na kurniku "elawa" Mgiełka np gra w mahjonga (nie mam linka, gdzies mi sie zapodzial)........... moze Wy tez macie jakies gry, w ktore mozna grac z kims |
mgiełka (offline) |
Post #3 20-07-2010 - 20:57:21 |
Radom |
Nieaktualne masz dane Tojka Teraz mgiełka zbiera marchewki Mahjong za bardzo absorbuje uwagę i wymaga szybkiej myszki. Marchewki jak najbardziej mi odpowiadają. W ogóle na multiplayerach jest dużo fajnych gier. Oto linki:
multiplayery marchewki A mój nick to po prostu mgielka1 Z amazonki.net od 2006 roku. |
ToJa (offline) |
Post #5 20-07-2010 - 21:33:41 |
|
mgielko......w necie jest duzo fajnych gier
ale chodzilo mi raczej o takie gry, w ktore mozna grac online z druga osoba lub kilkoma osobami np. w kalambury na kurniku mozna grac w kilka osob.............a naprawde fajnie jest grac ze znajomymi.... kalambury to skojarzenia........ wystarczy podac np. choroba ToJki ... odp. ADHD |
serenia (offline) |
Post #12 18-12-2010 - 21:42:23 |
Cieszyn |
Gram często w [qplaygames.gry.pl] mój nick to serenka41
'Każdy nowy dzień zaczyna się głęboka nocą' 'Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie gaś nigdy światła nadziei' |
Justyna13 (offline) |
Post #14 31-12-2022 - 00:38:59 |
|
Ja polecam zobaczyć sex gry online, można zagrać w gry erotyczne przez internet.
|
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
894
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024