ŚWIETNA GRA geograficzna!
Wysłane przez anuk
anuk (offline) |
Post #1 23-12-2014 - 11:05:47 |
Wrocław |
Mam tutaj świetną grę! UWAGA- wciąga!
Kliknijcie na link, zjeżdżacie scrollem w dół strony i wybieracie sobie kategorię (polecam unię europejską albo świat) i wywala was gdzieś na mapie na google street view musicie "jeździć" i szukać jakiś charakterystycznych rzeczy (najlepiej jakiś znaków drogowych z nazwami miast najbiliższych, jakiś reklam itp) czegoś co was naprowadzi gdzie jesteście Strasznie fajna detektywistyczna zabawa potem jak już wiecie w jakim kraju i najlpeiej w jakim mieście jesteście to zaznaczacie na mapie i zbieracie punkty mnie to na 2 dni wciągnęło ale jestem w stanie oznaczyć miejsce z dokładnością do 1 km (trzeba zaznaczyć miejsce lądowania na początku) Można się wspierac dodatkowo mapą google oczywiscie, cięzko znać wszystkie miasta w stanach czy Afryce Powodzenia GEO GUESSR |
Krynia58 (offline) |
Post #8 28-12-2014 - 22:06:24 |
Warszawa |
Rzeczywiście wciąga. Ale jaka frajda, jak się trafi w dobre miejsce! Dzięki, Anuk
Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
430
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024