ŚWIETNA GRA geograficzna!radocha

Wysłane przez anuk 

anuk (offline)

Post #1

23-12-2014 - 11:05:47

Wrocław 

Mam tutaj świetną grę! UWAGA- wciąga!
Kliknijcie na link, zjeżdżacie scrollem w dół strony i wybieracie sobie kategorię (polecam unię europejską albo światsmiling smiley) i wywala was gdzieś na mapie na google street view musicie "jeździć" i szukać jakiś charakterystycznych rzeczy (najlepiej jakiś znaków drogowych z nazwami miast najbiliższych, jakiś reklam itp) czegoś co was naprowadzi gdzie jesteściesmiling smiley Strasznie fajna detektywistyczna zabawasmiling smiley potem jak już wiecie w jakim kraju i najlpeiej w jakim mieście jesteście to zaznaczacie na mapiesmiling smiley i zbieracie punktysmiling smiley mnie to na 2 dni wciągnęłosmiling smiley ale jestem w stanie oznaczyć miejsce z dokładnością do 1 km (trzeba zaznaczyć miejsce lądowania na początkuwinking smiley) Można się wspierac dodatkowo mapą google oczywiscie, cięzko znać wszystkie miasta w stanach czy Afrycesmiling smiley

Powodzenia
GEO GUESSR

myszka (offline)

Post #2

23-12-2014 - 11:39:24

Poznań 

ja spróbuje, ale po świętach...bo jak piszesz, że wciąga i to na dwa dni...to jeszcze przegapie Wigilię duży uśmiech

Nie marnuj swojego życia na to by zaimponować innym ludziom.Po prostu rób to co kochasz i kochaj to co robisz...serce

Danula72 (offline)

Post #3

23-12-2014 - 22:58:29

Warszawa  

Dzięki, też spróbuję.

mea (offline)

Post #4

24-12-2014 - 09:31:29

Piaseczno 

Ja też odpalę, ale tak jak Myszka, dopiero po Świętach, bo boję się, że mnie wciągnie i już po mnie....chichot wystarczy mi już, że na forum co chwila zaglądamjezor

With or without you...

myszka (offline)

Post #5

24-12-2014 - 09:53:42

Poznań 

mea
Ja też odpalę, ale tak jak Myszka, dopiero po Świętach, bo boję się, że mnie wciągnie i już po mnie....chichot wystarczy mi już, że na forum co chwila zaglądamjezor

ok

Nie marnuj swojego życia na to by zaimponować innym ludziom.Po prostu rób to co kochasz i kochaj to co robisz...serce

anuk (offline)

Post #6

27-12-2014 - 17:29:17

Wrocław 

Już po świętach - grajciesmiling smiley

Danula72 (offline)

Post #7

27-12-2014 - 20:37:00

Warszawa  

Zacznę jutro bo nie jestem jeszcze spokojnie w domu.

Krynia58 (offline)

Post #8

28-12-2014 - 22:06:24

Warszawa 

Rzeczywiście wciąga. Ale jaka frajda, jak się trafi w dobre miejsce! Dzięki, Anuk uśmiech

Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna.
HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+
Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen

Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka.
K.I. Gałczyński

Al_la (offline)

Post #9

28-12-2014 - 22:27:08

k/Warszawy 

Pierwszy raz trafiłam na uliczkę w Londynie. Byłam o 149,9 m od celu duży uśmiech

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

endżi (offline)

Post #10

29-12-2014 - 00:04:20

Warszawa i okolice 

Ależ mnie wciągnęło śmiech Grałam prawie 3 godziny chichot
Dobranoc serce

Nigdy nie wiesz jak silny jesteś, dopóki bycie silnym nie stanie się jedynym wyjściem jakie masz

olga30 (offline)

Post #11

29-12-2014 - 22:26:11

Gdańsk 

Super smiling smiley będę miała co robić jutro w pracy duży uśmiechduży uśmiech

xiouken (online)

Post #12

28-09-2024 - 14:20:35

xiouken (online)

Post #13

03-11-2024 - 11:02:02

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.ru
gangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.rugeartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.ru
geophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ru
halfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ruhangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ru
hartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.ru
jobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.rujournallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.ru
kerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ru
knowledgestate.rukondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.ru
laissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.rulanguagelaboratory.rulargeheart.ru
lasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.ru
mailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.runameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.ru
navelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ru
onesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.rupapercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ru
quasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.ru
recessioncone.rurecordedassignment.rurectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ru
scarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.rustungun.ru
tacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkas
ultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 430
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024