Forum
/
ZAINTERESOWANIA, PASJE, HOBBY
/
Coś dla ducha
/
Rozrywki umysłowe, gry i zagadki
/
Wątek
/
Strona 4
Rymujemy
Wysłane przez myszka
marysieńka (offline) |
Post #7 16-01-2016 - 18:39:37 |
Konin |
Nie bój się, mam naboje: ....marchewki, pietruszki ...i zbroję
A zbroja zrobiona z gęsich piórek |
Al_la (offline) |
Post #9 17-01-2016 - 21:39:02 |
k/Warszawy |
Ferie zimowe,ale laba.
Na sankach będzie jeździć Baba Do niej dołączy Gawron... W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #22 21-01-2016 - 20:44:33 |
k/Warszawy |
Potem przyjdzie jesień złota .....
i zawita do nas słota z drzew opadną wszystkie liście... W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Baba Jaga (offline) |
Post #27 21-01-2016 - 21:12:52 |
Jagolandia |
łazi po mnie jakaś grypa
i wiadomo straszna chrypa świszczę, gwiżdżę, zlewam potem, a ten pyta, masz ochotę? ni mam złotko, ni cholery -bo cię wyślę na galery oczy w słup postawił lecz jakoś to strawił siedzi teraz na kanapie Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 21-01-2016 - 21:21:43 przez Baba Jaga. |
Janina.S (offline) |
Post #29 21-01-2016 - 21:19:11 |
widły Soły i Wisły |
Kesy - przepraszam , wybacz kochana to ja namieszałam przepraszam
mam ciężki dzień a raczej bardzo ciężki wieczór i ta noc /syn własnie leci z Dubaju do Kioto a ja pazury obgryzam/ Juz się poprawiam , po prostu pominęłam niechcący Twój post - ot roztargniona jestem ... poprawiam się .... ----------------------- sobotę spędzę na wesoło zimno -nie pobiegam sobie goło ...łazi po mnie jakaś grypa.. / Ircia wybacz tym razem chciałam ,,...no wiesz ..sorki/ .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
755
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024