Forum
/
ZAINTERESOWANIA, PASJE, HOBBY
/
Coś dla ducha
/
Rozrywki umysłowe, gry i zagadki
/
Wątek
/
Strona 5
Rymujemy ![rotfl rotfl](http://amazonki.net/dyskusje/mods/smileys/images/rotfl.gif)
Wysłane przez myszka
Janina.S (offline) |
Post #4 21-01-2016 - 21:44:08 |
widły Soły i Wisły |
będę gruba i niemiła
Baba wszystko naprawiła ta noc będzie nieprzespana .. /pijany zając w kapuście to przy mnie pikuś , ależ ja narozrabiałam - wybaczcie - mimo wszystko dobrze się bawicie/. .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
Al_la (offline) |
Post #5 21-01-2016 - 23:20:42 |
k/Warszawy |
ta noc będzie nieprzespana ..
będę czytać aż do rana a rano będzie ziewanie... ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #9 22-01-2016 - 22:57:09 |
k/Warszawy |
Potem diety cud poszukam...
i sama siebie oszukam... będę coraz grubsza... ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Baba Jaga (offline) |
Post #14 26-01-2016 - 07:32:15 |
Jagolandia |
o schudnięciu myślę deczko...
by nie było rymu "beczko" albo jeszcze gorzej - "wieczko" ![]() zrobię akcję cicho, skrycie by nie nudzić o korycie w kwietniu będę jak ta łania by usłyszeć Ania Ania? ![]() ![]() tak na prawdę to mi rybka ![]() czy mi wisi, czy mi dynda byle bym nie była pinda a gdyby tak w ciepłe kraje |
Janina.S (offline) |
Post #15 26-01-2016 - 08:25:23 |
widły Soły i Wisły |
a gdyby tak w ciepłe kraje
budżet dopiąć się nie daje pozostaje więc spacerek ... /no Babo - raniutko taka wena , co Ty w nocy robiłaś ? ![]() .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
Al_la (offline) |
Post #29 31-01-2016 - 12:30:06 |
k/Warszawy |
Opale swoje blade lico...
bo jestem białą anielicą lubię brązowy odcień skóry... ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
584
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024