Pobawmy sie muzycznie
Wysłane przez kasia82
kasia82 (offline) |
Post #1 31-03-2011 - 18:31:56 |
|
Chciałam zaproponować zabawę, w którą bawią się na innym forum, ale może i Wy polubicie. Polega ona na tym, że jedna osoba zadaje pytanie z księżyca, które jej sie podoba, następna osoba odpowiada tytułem piosenki. Odpowiedź nie musi mieć żadnego związku z rzeczywistością, ale musi pasować do pytania. Do tytułu musi byc podany wykonawca. Osoba, która odpowiada od razu zadaje pytanie w jednym poście. Mam nadzieję, że reguły zabawy są w miare zrozumiałe.
Przykład: Jaką książkę przeczytałeś ostatnio? odp. Hamlet - Maanam Próbujemy? To na dobry początek ja zadaję pytanie. Twój wymarzony prezent pod choinkę? |
mag_dag (offline) |
Post #25 31-03-2011 - 21:34:58 |
Sosnowiec |
kasiu, myślę, że Twoja propozycja jest akuratna - odpowiadamy na pierwsze pytanie jakie się pojawiło po poprzednim, w końcu kto pierwszy ten lepszy
a ponieważ Tojka odpowiedziała już, to lećmy dalej i teraz obowiązuje jej pytanie, a ja swoje pytanie zadam później, bo mi się podoba Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
611
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024