farmerzy
ToJa (offline) |
Post #1 27-05-2010 - 21:02:32 |
|
oj Lulu.......
Aga....lody masz jak w banku....... jak mi sie dalej bedzie utrzymywał ten kaszubski kaszel to hm.......nici z lodów przez długi czas........ a tak a propo......ta panienka z głebokiej prowincji to bywa na forum.....czy jak....... bo cuś brak jej wpisów...... |
ajaka (offline) |
Post #6 28-05-2010 - 22:26:06 |
40km od Warszawy |
Mam 2 pola i kurnik z 5 kurami.....dzisiaj kupiłam plac....chcę postawić tam oborę, ale nie wiem jak ją kupić.....pokazują mi się opcje: kup kurnik, kup pole albo kup klub farmera. ...a ja bym chciała oborę.....reszta okienek to znaki zapytania....co robić? Może jestem na za niskim poziomie???/10/....mam poczekać czy kupować kolejne pole czy coś jeszcze innego???? poradźcie....
"Jeszcze nigdy tak nie było żeby jakoś nie było.." ....Szwejk ![]() |
ToJa (offline) |
Post #7 28-05-2010 - 22:58:41 |
|
Ajaka.....
kliknij w duzy znak zapytania po prawej stronie...... otworzy sie okno....po lewej stronie masz różne tematy........m.in. poziomy........tam mozesz zobaczyc co mozna siać, co mozna kupic na którym poziomie .... dobra opcja to: 2 pola uprawne, 1 plac z kurnikami, 1 plac z obora, 1 plac na owce lub ule (mi brakuje, bo ja durna kurniki zbudowałam na dwóch placach) idziecie dziewczyny jak burza z tymi poziomami........ |
lulu (offline) |
Post #9 28-05-2010 - 23:26:32 |
k/Kwidzyna |
ToJa możesz zawsze jeden kurnik zburzyć.
![]() Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
ToJa (offline) |
Post #10 29-05-2010 - 07:43:49 |
|
Lulu.....nie po to budowałam, zeby burzyc
![]() robie questy i niedlugo bede miala druga farme.......tam sobie postawie owczarnie i pasieke ![]() Gosik......jasne, że tak....nie miej zadnych watpliwości......... hehehe .......jak patrzę na cytryne, to od razu widzę tę kaszubską ![]() |
lulu (offline) |
Post #12 29-05-2010 - 10:52:30 |
k/Kwidzyna |
Agawa nie niszcz pola tylko kupuj czwarty plac i tam postawisz oborę, z dwoma polami to ciężko będzie jak dojdzie reszta roślin.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
agawa (offline) |
Post #24 10-06-2010 - 18:42:01 |
okolice |
Zajrzę z chęcią... ale dopiero gdy krowy się dorobię
![]() ![]() Na razie - właśnie otrzymałam zaszczytny tytuł: szaman-zielarz ![]() ![]() |
ajaka (offline) |
Post #26 10-06-2010 - 18:51:02 |
40km od Warszawy |
Agawa ja jestem kalafiorowy profi...mam już oborę i 2 krowy, rozbudowany kurnik z 10 kurami i 2 pola.....teraz zbieram na rozbudowanie obory i następne krowy.....jesteś wyzej ode mnie a nie masz jeszcze krowy.....czyli za mało sprzedajesz....czyli lenisz się.....czyli miastowa jesteś.....hi,hi
"Jeszcze nigdy tak nie było żeby jakoś nie było.." ....Szwejk ![]() |
agawa (offline) |
Post #28 10-06-2010 - 19:08:27 |
okolice |
Ajako... no.... miastowa... Wiem, że jakoś ciągle coś źle robię. Na pewno źle robię sprzedając tym ludzikom malutkim... ale nie mogę patrzeć, gdy oni tacy smutni odchodzą, a gdy im sprzedam, to słoneczka mają
![]() A pościel kupiłaś? |