Jabłuszka jablko

Wysłane przez joasia 

joasia (offline)

Post #1

15-03-2012 - 23:18:54

Może to juz znacie?
Dostałam maila z zachętą do zagrania w te grę zręcznościową. A zachęta brzmiała tak:

PONIŻEJ, ukaże się plansza z jabłkiem, na które trzeba kliknąć, a później tak manipulować koszykiem/miską, żeby złapać jak
najwięcej jabłek.
Jeśli ze 100 jabłek ogółem złowisz 40, to masz świetny refleks .
Jeśli mniej, poćwicz sobie codziennie w celu poprawienia go.
To, zdaniem autora tej zabawy, doskonale ćwiczenie zabezpieczające przed chorobą Alzheimera)

[ Zbierz jabłka ! ]

Miłego grania uśmiech

Nadzieja przychodzi do człowieka wraz z drugim człowiekiem. /Dante Alighieri/

Haniap. (offline)

Post #2

16-03-2012 - 00:06:17

Poznań 

Fajna zabawa.... wpadły mi 22 ..... no na początku nie wiedziałam jak ruszać tą doniczką ... rotfl

"Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje"
Ezop

suchal (offline)

Post #3

16-03-2012 - 07:16:44

Uzdrowisko 

38 a potem 47, będzie lepiej.oczko

Krystyna (offline)

Post #4

16-03-2012 - 09:23:43

Mogilno 

ale szybko te jabłuszka spadają oczko
podczas pierwszego zbioru wpadło mi 33

mituraewa (offline)

Post #5

16-03-2012 - 09:42:32

Gdańsk 

duży uśmiech Te jabłuszka to chyba wichura jakowaś strząsaduży uśmiech
Się spięłam i udało mi się złapać 45, szkoda tych co spadłyjablko

mag_dag (offline)

Post #6

16-03-2012 - 13:18:56

Sosnowiec 

65 duży uśmiech

Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski)

-----><-----

----------------------------------------------------------

andzia73 (offline)

Post #7

16-03-2012 - 13:32:43

Gdańsk 

Ja 42 złapałamrotfl

joasia (offline)

Post #8

16-03-2012 - 16:44:35

Ja najpierw miałam 42, potem 56... ale myszka mi się zawieszała przewraca_oczy
Natomiast mój syn pochwalił się , że ma 85 wnerwiony

filipinka35 (offline)

Post #9

16-03-2012 - 17:25:26

Złapalam 76 jabluszek

Zycie jest najpiękniejsze !!!

Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum.

halinka58 (offline)

Post #10

16-03-2012 - 20:57:35

Żyrardów  

Fajna gra Za pierwszym razem złapałam 74 jabłka brawo radocha:

buzki

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 16-03-2012 - 21:03:46 przez halinka58.

agawa (offline)

Post #11

17-03-2012 - 00:44:41

okolice 

hehe.... 68 duży uśmiech
Jestem jakoś pewna, że ilośc jabłuszek na ilść lat_za_nami się przekłada chichot

joasia (offline)

Post #12

17-03-2012 - 02:10:03

znow zagralam i mam 69 radocha
Agawo.... a ja tak sobie w glowę się skrobię .. i myslę, ze ilosc jabluszek to ilosc_lat_PRZED_nami duży uśmiech

agawa (offline)

Post #13

17-03-2012 - 09:09:21

okolice 

hihi - jabłuszkowa wróżba radocha

filipinka35 (offline)

Post #14

17-03-2012 - 18:49:00

Tak ilość jabluszek to ilosc lat przed nami ... oczywiscie

Zycie jest najpiękniejsze !!!

Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum.

saxony (offline)

Post #15

27-03-2012 - 10:53:27

57, a reszta użyźni glebę język
mało co, a oczopląsu nie dostałam od tego końcowego gradu jabców

myszka (offline)

Post #16

27-03-2012 - 16:14:41

Poznań 

77 jabłuszek w koszyczku rotfl

Nie marnuj swojego życia na to by zaimponować innym ludziom.Po prostu rób to co kochasz i kochaj to co robisz...serce

karinas28 (offline)

Post #17

04-07-2012 - 10:29:04

książ wlkp 

ja 30 sprobuje ćwiczyc

ela74 (offline)

Post #18

02-11-2012 - 22:54:56

jastrzebie 

chyba zmienie komputer za 1 razem mialam 22 jablka jeszcze wiecej emocji za 2 10 o emocjach nie wspomne hihihih ,ale wy to juz stare ogrodniki widze po 50 i wiecej nono

caca (offline)

Post #19

28-12-2012 - 21:43:25

SŁUPSK 

U mnie za pierwszym razem 42 a za drugim całe 60 sztuk ,będzie na wirtualny jabłecznikrotfl

Anna57 (offline)

Post #20

29-12-2012 - 17:53:32

Jarosław 

Fajna gra , za pierwszym razem złapałam 48 duży uśmiech tylko oczopląsu można dostać. chichot

Al_la (offline)

Post #21

29-12-2012 - 21:38:04

k/Warszawy 

Ja już łapałam ponad 90, ale po długiej przerwie cofnęłam się w rozwoju i dziś złapałam 64 chichot

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

xiouken (online)

Post #22

28-09-2024 - 16:34:52

xiouken (online)

Post #23

03-11-2024 - 13:15:38

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.ru
gangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.rugeartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.ru
geophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ru
halfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ruhangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ru
hartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.ru
jobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.rujournallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.ru
kerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ru
knowledgestate.rukondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.ru
laissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.rulanguagelaboratory.rulargeheart.ru
lasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.ru
mailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.runameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.ru
navelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ru
onesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.rupapercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ru
quasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.ru
recessioncone.rurecordedassignment.rurectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ru
scarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.rustungun.ru
tacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkas
ultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 720
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024