2014 World Cup Brazil
myszka (offline) |
Post #1 13-06-2014 - 21:58:37 |
Poznań |
Mimo że nie ma Polski to na pewno znajdą się fanki i fani rozgrywek
![]() Pierwsze mecze już za nami...wczorajszy dostarczył wielu kontrowersji a ja na początek pioseneczkę może zapodam Nie marnuj swojego życia na to by zaimponować innym ludziom.Po prostu rób to co kochasz i kochaj to co robisz... ![]() Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 14-06-2014 - 08:57:29 przez myszka. |
Al_la (offline) |
Post #2 13-06-2014 - 22:03:58 |
k/Warszawy |
Nie oglądam, nie lubię
![]() Za to oglądam siatkóweczkę i właśnie gramy z Italią ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
dziubas (offline) |
Post #4 13-06-2014 - 22:11:30 |
Gdańsk |
Myszeczko! Własnie w przerwie meczu westchnęłam za takim wątkiem i...myślisz i masz!
![]() ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 13-06-2014 - 22:12:03 przez dziubas. |
myszka (offline) |
Post #5 13-06-2014 - 22:24:32 |
Poznań |
dziubasku ja tez myślałam że ktosik mnie wyprzedzi...liczyłam np na Maję048 bo to też futbolówka
![]() ![]() moim faworytem na pewno nie będzie Pan sędzia ![]() ![]() Nie marnuj swojego życia na to by zaimponować innym ludziom.Po prostu rób to co kochasz i kochaj to co robisz... ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 13-06-2014 - 22:27:50 przez myszka. |
myszka (offline) |
Post #7 13-06-2014 - 22:35:05 |
Poznań |
Ja dzisiaj oglądałam Meksyk z Kamerunem ... no kurcze dwie bramki nie zaliczone...i semysle po cichu nalezy sie brameczka i boooom jest ...1:0 ..i do przodu...nalezało im sie ....a teraz widze ze Hiszpania po tyłku dostaje od Holandii ...oj bedzie sie działo
![]() Nie marnuj swojego życia na to by zaimponować innym ludziom.Po prostu rób to co kochasz i kochaj to co robisz... ![]() |
myszka (offline) |
Post #11 14-06-2014 - 09:07:42 |
Poznań |
Tak Marylko Holandia pokazała Hiszpanii na co ich stać...i bardzo dobrze...ciekawe jak Espania poradzi sobie z Chilijczykami, którzy dzisiaj w nocy rozpykali Australię...oglądałam a mój Szpaku kimał
![]() ![]() ![]() "Hey, hey, hey, força força come and sing with me..." Nie marnuj swojego życia na to by zaimponować innym ludziom.Po prostu rób to co kochasz i kochaj to co robisz... ![]() |
dziubas (offline) |
Post #12 14-06-2014 - 11:01:33 |
Gdańsk |
Myszko! Poszłam spać po tym meczu... Typowałam zwycięstwo Chile...
![]() ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
Krynia58 (offline) |
Post #16 14-06-2014 - 12:44:28 |
Warszawa |
Ech kibice, kibice.....
Ja mam w domu fanów siatkówki więc tak jak Ala oglądałam mecz Polska- Włochy. Nasi wygrali ![]() ![]() Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |
dziubas (offline) |
Post #17 14-06-2014 - 12:47:59 |
Gdańsk |
Można ogladac w necie za darmo-ja nie mam telewizorni...
![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #18 14-06-2014 - 13:35:26 |
Gdańsk |
Myszko! To z tego niewyspania chyba! Stawiałam na Chile jako faworfyta ale smutno mi z powodu porażki Hiszpanów!
![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #20 15-06-2014 - 19:34:52 |
Gdańsk |
Dopiero wróciłam do domu! Roznosi mnie pozytywna energia, która chce sie z Wami podzielić
[youtu.be] rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #22 15-06-2014 - 20:25:39 |
Gdańsk |
![]() ![]() ![]() ![]() A na marginesie-utwor w wykonaniu Shakiry też jest oficjalnym przebojem tegorocznego Mundialu! ![]() ![]() ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 15-06-2014 - 20:27:25 przez dziubas. |
justyna81 (offline) |
Post #23 15-06-2014 - 21:27:19 |
|
aha
![]() ![]() ![]() ![]() dzisiaj oglądam mój pierwszy mecz ![]() ![]() ![]() |
dziubas (offline) |
Post #24 15-06-2014 - 22:04:27 |
Gdańsk |
Mój FAWORYT i SYMPATIA NR 1:[youtu.be]
I jeszcze [youtu.be] NEYMAR JR! YOU IS LOVELY! edit: scalono posty; w przypadku gdy nie minie 15 minut od ostatnio napisanego postu a chcemy coś dopisać, bądź poprawić używamy funkcji zmień ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 16-06-2014 - 09:47:37 przez myszka. |
dziubas (offline) |
Post #26 15-06-2014 - 23:07:22 |
Gdańsk |
NIECH ŻYJE REPREZANTACJA BRAZYLII!!!
[youtu.be] rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #28 15-06-2014 - 23:29:57 |
Gdańsk |
Ad post 26 - Rozumiem Cię w całej rozciągłości!
Al_la (offline) |
Post #29 16-06-2014 - 11:02:22 |
k/Warszawy |
Chciałoby się polskie ciacha pooglądać, ale raczej nie doczekam ![]() Pamiętam ciacha z 1984 roku ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
dziubas (offline) |
Post #30 16-06-2014 - 11:21:37 |
Gdańsk |
![]() ![]() ![]() ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |