2014 World Cup Brazil
Al_la (offline) |
Post #2 16-06-2014 - 11:35:02 |
k/Warszawy |
No, i sobie wczoraj popatrzyłam, jak polskie ciacha opitolili włoskie ciacha
![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
dziubas (offline) |
Post #3 17-06-2014 - 18:02:00 |
Gdańsk |
Jejku! Za chwile kolejny mecz a ja musze leciec do bankomatu! Przyznam, ze w tych meczach powoli sie gubię-trzy mecze jednego wieczoru...
![]() ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #5 17-06-2014 - 23:37:49 |
Gdańsk |
Ale niespodzianka! Brazylia nie strzeliła żadnego gola Meksykowi!
![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
bozena_stanczyk (offline) |
Post #6 18-06-2014 - 13:00:47 |
Tomaszów Mazowiecki |
Na pewno będzie jeszcze wiele niespodzianek
![]() |
bozena_stanczyk (offline) |
Post #8 23-06-2014 - 21:16:33 |
Tomaszów Mazowiecki |
Hiszpania , Anglia do domu....który z faworytów następny?
![]() |
dziubas (offline) |
Post #9 24-06-2014 - 00:44:35 |
Gdańsk |
Nie nadązam z tymi transmisjami ale bawie sie w typowanie i jestem 764 na ok 1500 typujących!
![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
myszka (offline) |
Post #10 29-06-2014 - 08:18:00 |
Poznań |
I tak od wczoraj mamy 1/8 finału...musze przyznac szczerze, ze wiele niespodzianek się do tej pory pojawiło...Dla niektórych pewnie duże zaskoczenia Hiszpania, Anglia, Włochy no i Portugalia drużyny pełne nadziei w walce o Mistrzostwo ...a tu GO HOME
![]() Pierwsza 1/8 finału czyli mecz Brazylia - Chile...piekne widowisko...dogrywka no i te karne...ja osobiście za Chile byłam ale mój Dawidek i Szpaku kibicował Brazylii...dawno nie widziałam u młodego takich emocji...no i okrzyków radości Mi osobiście bardzo było żal piłkarza Chile - Gonzalo Jary, bo nie dość że na samym początku strzelił bramkę samobójczą to jeszcze zaliczył słupek w ostatnim decydującym rzucie karnym ![]() Co do drugiego meczyku znów odpadł kraj,któremu kibicowałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie marnuj swojego życia na to by zaimponować innym ludziom.Po prostu rób to co kochasz i kochaj to co robisz... ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 29-06-2014 - 08:19:36 przez myszka. |
dziubas (offline) |
Post #11 29-06-2014 - 14:55:05 |
Gdańsk |
Ja typowałam na zwyciestwo Holandii choc sercem jestem przy Meksyku! Tak samo w drugim meczu typowałam na Kostaryke a serce moje podzielone miedzy Greków i Kostarykańczyków!
myszka (offline) |
Post #13 09-07-2014 - 08:39:14 |
Poznań |
rozjechani czołgiem zostali...a nawet kilkoma czołgami...żal kibiców, bo mega przeżywali zwłaszcza jeden obraz mi utkwił w pamięci małego chłopczyka jak płakał
![]() ![]() Nie marnuj swojego życia na to by zaimponować innym ludziom.Po prostu rób to co kochasz i kochaj to co robisz... ![]() |