przegladarki
ToJa (offline) |
Post #1 13-07-2010 - 12:47:50 |
|
najczęściej korzystamy z jednej przegladarki (ulubionej).......
przyzwyczajamy sie do niej i nawet nie pomyslimy, ze mozna by spróbowac innej (czesto lepszej).... zdarzaja sie chwile, ze potrzebnych nam jest kilka przegladarek ![]() podaje linki, skad mozna kilka z nich bezpłatnie sciagnąc (sa to moje ulubione) google chrome mozilla firefox lub tutaj mozilla opera może macie cos jeszcze fajnego ![]() |
Al_la (offline) |
Post #2 13-07-2010 - 13:08:14 |
k/Warszawy |
Korzystam z Mozilli, jako "domyślnej", ale od ostatniej aktualizacji w "menadżerze zadań" pojawiło mi się "plugin-container.exe", które na niektórych stronach "zżera" mi 80% procesora i spowalnia komputer - nie mówiąc już o grzaniu się.
Na tych stronach (między innymi z grami) używam Opery, która jest w tym wypadku lepsza. ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
ToJa (offline) |
Post #3 13-07-2010 - 13:15:13 |
|
no i m.in. wlasnie dlatego dobrze miec kilka przegladarek
w czerwcu byłam na szkoleniu internetowym i dowiedziałam sie, ze mozilla to jedna z lepszych przegladarek (tez z niej do tej pory korzystałam), ale jest ona finansowana przez google, bo google nie mialo do tej pory swojej przegladarki, od niedawna (hm a moze ToJa jestem do tylu i jest od dawna) google ma swoja przegladarke google chrome (szybko chodzi ![]() |
lulu (offline) |
Post #5 13-07-2010 - 13:19:25 |
k/Kwidzyna |
Jak dają to się bierze, jak biją ucieka. Póki jest za darmo hulaj dusza, jak zawołają kasę to
![]() Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
diamentowa (offline) |
Post #6 18-02-2014 - 01:08:23 |
|
Bardzo lubię firefoxa, ale przy większej liczbie otwartych zakładek lubi mi się zawieszać. Czy ktoś ma podobny problem?
|
lulu (offline) |
Post #8 16-05-2017 - 21:59:45 |
k/Kwidzyna |
Ja korzystam z firefoksa i raczej nie mam kłopotu. Tylko czasem jak prędkość internetu siada, to jest problem z zawieszaniem.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
CierniowaMona (offline) |
Post #9 17-05-2017 - 23:29:35 |
|
Nowy odpowiednik IE (Egde się chyba nazywał) ma ciekawą opcję otwierania konkretnych stron w IE. Ma to swój plus zwłaszcza przy rzeczach działających na flaszu. Więc nawet IE może okazać się użyteczny
![]() |