U fryzjera
filipinka35 (offline) |
Post #1 22-06-2012 - 14:49:53 |
|
Ooooo to ja pewnikiem mam ze 80 tych mikronów
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
wiszniewska joanna (offline) |
Post #4 21-01-2013 - 21:30:32 |
|
CO DO WŁOSÓW ZACZNIJ MOŻE WCIERAĆ AKTYWNY ŻEL STYMULUJĄCY ODRASTANIE WŁOSÓW FIRMY BIOWAXMED.KLIENTKI NASZE CHWALĄ TEN PRODUKT,ZACZNIJ RÓWNIEŻ MASOWAĆ SZCZOTKĄ SKÓRĘ GŁOWY ALE TAK PORZĄDNIE AŻ BĘDZIE DELIKATIE RÓŻÓWA ,POPRAWIASZ UKRWIENIE WIĘCEJ TLENU I SUBSTANCJI ODŻYWCZYCH JEST DOSTARCZANE DO CEBULEK I SZYBSZY WZROST WŁOSA.JŻELI NOSISZ PERUKĘ STARAJ SIĘ JĄ DOŚĆ CZĘSTO ZDEJMOWAĆ ABY SKÓRA GŁOWY ODDYCHAŁA.
usunięto reklamy Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 21-01-2013 - 22:09:05 przez Szpaku. |
majka1 (offline) |
Post #5 16-02-2013 - 15:14:43 |
Jastrzębie -Zdrój |
ja wax owszem stosowałam ale włosy i tak wypadły teraz stosuję struktural w ampułkach wcieram co pare dni we włosy i rosną jak szalone, tylko szkoda ze takie bez kolory juz mogłabym chodzić bez peruki tylko ten mysi kolor mnie hamuje . Troche poczekam i moze na komunie syna jakis kolorek zrobię mysle ze nie ma przeciwskazan do forbowania ??? radioterapie koncze 15 marca no i biore cały czas herceptyne
DUM SPIRO SPERO - dopóki oddycham nie tracę nadziei Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 16-02-2013 - 15:15:41 przez majka1. |
Rudzia (offline) |
Post #7 20-02-2013 - 13:26:50 |
Warszawa |
No ja też ciekawam co to za specyfik...troszkę zaczęłam szuakać po necie i ... kurde to tylko przez neta można zakupić??? I majkuś faktycznie to pomaga???? Bo ja też chętna na pomoc moim włosom... zresztą już łakam jakieś Biotebal i czekam na burzę loków haha i ...ciut mało cerpliwa jestem
"Cha do dhuin doras nach d’fhosgail doras" |
niepogoda (offline) |
Post #8 24-02-2013 - 13:55:32 |
Rumia |
pieprze.... ide do fryzjera. Po wyjściu ze szpitala ( oszczędzająca z wartownikiem ) byłam się uczesać, fryzjerka jęczała, że siwe wystają już spod farby, trzebaby jakieś pasemka czy coś. Odmówiłam stanowczo - szkoda kasy skoro zaraz chemia i wszystko wypadnie, perukami zaczęłam się interesować. A tu zonk - przyszedł wynik i muszę wrócić na chirurgię wywalić cała pachę. Włosy rzeczywiście wyglądają beznadziejnie ale wyliczyłam, że będę je miała jeszcze ze 2,3 miesiące. Więc idę zrobić sobie jakiś zabójczy kolor, a co!
|
anna2008 (offline) |
Post #11 04-03-2013 - 08:30:48 |
Bydgoszcz |
Wyglada na to,że faktycznie tylko przez intermet,znalazłam je na allegro,pakowane po 5 i 24 ampułki.Ale może spróbować w sklepach z fryzjerskich?! tak sobie myślę.Nie wiem jak bardzo przyśpieszają odrastanie,ale kondycję włosów poprawiją w znacznym stopniu.Kiedyś fryzjerka zastosowała coś takiego na mojej głowie jak mi włoski "zjarała"farbką(bo u mnie cienkie włoski) "Przyszłość, zanim wkracza, zawsze przedtem puka." - Francois Mauriac "To co się dzieje teraz i po 'teraz' ,tak długo nie ma znaczenia,dopóki jutro jutra,jest takie samo,jak wczoraj wczoraj" |
majka1 (offline) |
Post #12 07-03-2013 - 11:55:50 |
Jastrzębie -Zdrój |
struktural mają w zakładach fryzjerskich ale tam drogo wychodzi lepiej kupić w internecie. Moja siostra miała łysienie plackowate chodziła po dermatologach a jej fryzjerka poleciła ten specyfik i podziałał!!! Bratowej mojej wypadały włosy po farbowaniu tez zaczeła go stosowac i mówi ze duzo lepiej. Je tez wcieram i powiem ze rosna szybciej.
DUM SPIRO SPERO - dopóki oddycham nie tracę nadziei |
majka1 (offline) |
Post #13 07-03-2013 - 12:03:25 |
Jastrzębie -Zdrój |
BY FAMA Structural
Włoska terapia . Włoska terapiaStructural lotion do włosów o szerokim i długofalowym spektrum działania. W chwili obecnej to jedyny zabieg na świecie, który na wiele miesięcy zmienia strukturę i wygląd zewnętrzny włosów. W przeciwieństwie do innych zabiegów. Aktywna biologicznie lotion Structural wykazuje największe działanie na włosach silnie uszkodzonych i osłabionych. Właściwie im włosy bardziej zniszczone tym bardziej spektakularny efekt końcowy. Poprzez wbudowywanie się cząsteczek w uszkodzone miejsca włosów, Structural lotion uzupełnia niedobór naturalnych składników. Dzięki takiemu działaniu, włosy ulegają wyraźnej transformacji już podczas trwania zabiegu, zaś efekt widoczny natychmiast Każdy stylista, który używał Structural potwierdzi, że jest to najbardziej skuteczny i trwały zabieg na bazie lotion. Structural jest dominującą marką w dziedzinie profesjonalnej kosmetyki fryzjerski Zastosowanie Structural: Lotion Structural jest przeznaczona do wszystkich rodzajów włosów – więcej im włosy bardziej suche, zniszczone tym bardziej spektakularny efekt końcowy. Lotion może być stosowana do włosów przedłużonych. DUM SPIRO SPERO - dopóki oddycham nie tracę nadziei |
sabina77 (offline) |
Post #14 11-04-2013 - 14:36:41 |
okolice Czarnkowa |
Mam pytanko odnośnie maski wax, bo znalazłam chyba trzy firmy, z której będzie najlepsza??? Szukałam też lotion structural na Allego ale nie znalazłam Muszę coś zrobić z tymi moimi kłaczkami, bo takie cieniutkie i bardzo się przetłuszczają. Próbowałam już wielu specyfików, ale nic na dłuższą metę nie pomogłoPOZDRAWIAM
|
Janina.S (offline) |
Post #17 17-04-2013 - 11:37:42 |
widły Soły i Wisły |
Ha , właśnie dzisiaj z rana przyszła paczka - 24 szt. ampułki BY FAMA Structural - no syn się postarał i zakupił na Allegro.
Tylko nigdzie nie mogę znaleźć polskiej instrukcji stosowania . Majka może podpowiedz - codziennie , wieczorem i jak często myć włosy ? może jakaś wskazówka - proszę . .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
sabina77 (offline) |
Post #18 17-04-2013 - 12:29:55 |
okolice Czarnkowa |
WitamJa jednak zdecydowałam się na Radical, ma bardzo dobre opinie, a chodziło mi też żeby trochę podziałał na moje przetłuszczające się włoski. Dziś użyłam pierwszą ampułkę(połowę tyle wystarcza na moje krótkie włosy).Działa na wypadanie, odrastanie i przetłuszczanie, tak zapewnia producent, a efekty zobaczymy czy podziała. Czytałam też o masce wax i by fama stuctural, również ma dobre opinie, starcza na długo bo 2-3 ampułki na tydzień, tak napisała mi majka1. Mnie ampułka 5ml starczy na dwa razy, zależnie od włosów myślę że Tobie też 7ml powinno wystarczyć. Pozdrawiam
|
Marzena1 (offline) |
Post #20 05-05-2013 - 20:27:36 |
|
Dziewczynki, ufarbowałam włosy farbą naturalną na bazie henny , muszę powiedzieć, że jestem zadowolona, nie chciałam farbować farbami z chemią bo mi szkoda włosów a po chemii odrosły bardzo cienkie.Są różne kolory, ja mam ciemny brąz. Niem mam dużo siwych włosów, ale te co mi się pojawiły to farba nieźle przykryła,także polecam wypróbować.
|
Al_la (offline) |
Post #29 18-06-2013 - 18:22:04 |
k/Warszawy |
Renka, ja kupuję dokładnie tą, bo najlepiej działa na moje włosy.
I jak na razie, to namierzyłam ją tylko na Allegro. W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |