U fryzjera

Wysłane przez Amazonki.net 

debora48 (offline)

Post #1

29-06-2010 - 22:49:14

Kozienice 

Dziewczyny, a ja to Uśkę rozumię, nie każdy czuję się w krótkich do tego siwawych włosach,ja już 2 razy wyrównywałam,robiłam kolor,żeby baki nie były siwe, a jeszcze nie odważyłam sie wyjść bez peruki na ulicę( w domu tak) Poczekam jeszcze z miesiąc wtedy będą miały 6 cm i może dadzą sie uczesać w moim stylu bo na razie trochę się kręcą i są niesforne.

ToJa (offline)

Post #2

30-06-2010 - 19:31:13

Debora.....te krecone loczki beda sie utrzymywac dosc dlugo...ja nie mogac sobie z nimi poradzic czesto obcinalam wloski.......chyba po 4 lub 5 scieciu nic z loczkow nie pozostalo grinning smiley

Al_la (offline)

Post #3

05-07-2010 - 16:57:21

k/Warszawy 

ciekawostka [www.naukawpolsce.pap.pl]

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

uśka (offline)

Post #4

08-07-2010 - 22:16:48

dziewczyny wreszcie dziś się odważyłam i wyszłam bez peruki -normalnie wszystkich zszokowałam .Niewiem czy udawali że mnie nie poznają tak jakos dziwnie na mnie patrzyli . Ale mam to gdzies ja sie czuje dobrze bez tej znienawidzonej peruki .Włoski mam koloru blond o dł.3cm .buzki jest super . hura

Wklej na forum [BBCode]:

basia04 (offline)

Post #5

08-07-2010 - 22:31:52

Olsztyn 

Na pewno Uśka wygladasz ślicznie. A swoją drogą jakie to cudowne uczucie jak wstaje sie rano i włosy sterczą każdy w swoją stronę. Teraz to uwielbiamuśmiech

krakuska (offline)

Post #6

08-07-2010 - 22:34:04

Kraków 

Gratulacje brawo Na pewno świetnie wyglądasz duży uśmiech

bożka1 (offline)

Post #7

09-07-2010 - 09:16:11

Jastrzębie Zdrój 

uśka 3 cm to długie włoski. brawo za odwagę

anna66 (offline)

Post #8

09-07-2010 - 10:10:07

barwo za odwagę!!!brawo

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 09-07-2010 - 10:11:27 przez anna66.

bożka1 (offline)

Post #9

24-07-2010 - 17:00:56

Jastrzębie Zdrój 

Wczoraj byłam u fryzjera podciąć i zafarbować włosy.chichot Taka mała różnica a dużo chłodniej . Chyba długich już nie będę miałaoczko

aniolek1 (offline)

Post #10

13-09-2010 - 14:40:55

dziewczyny kiedy najlepiej pójść do fryzjera żeby jakoś podciąć włoski?

uśka (offline)

Post #11

13-09-2010 - 17:25:58

Aniołku zależy jakie masz długie włoski , ja podcinałam 4 miesiące po chemi ,ale tylko z tyłu i boki bo przód jeszcze miałam za krótki . To zależy tylko od Ciebie jaką długość włosów chcesz mieć .

Wklej na forum [BBCode]:

aniolek1 (offline)

Post #12

13-09-2010 - 20:35:43

no bo chce zapuszczać długie i nie wiem jak to zrobić,moje włosy mają tak ok 2 cm

ira (offline)

Post #13

13-09-2010 - 21:24:50

Pabianice 

Mnie po chemii bardzo szybko rosły, jak głupie śmiech

kinga885 (offline)

Post #14

13-11-2010 - 14:16:10

Witajcie nie ma co się wstydzić .Ja jestem 2lata od ostatniej chemii od tamtej pory noszę włoski bardzo krótkie .
a wcześniej tak bym się nie ostrzygła .
Używam szamponu koloryzującego. daje piękny połyskbuzki

metka (offline)

Post #15

30-12-2010 - 17:00:20

A ja jeszcze łysa, ale mam pytanie. Czy ten wax, to używacie szamponu, odżywki czy maski i którą konkretnie? Bo jest kilka rodzajów i ja się nie łapię.
i czy dla nas jest jakaś specjalna?

"Spieprzaj, dziadu!" (L.K.)

b_angel (offline)

Post #16

30-12-2010 - 17:33:15

radom 

ja używam maski chyba (odżywcza maseczka do włosów ma napisane) - takiej co sie kładzie na pół godziny i dłużej i owija łeb ręcznikiem - ja chodze w czapce chichot zimowej

. . . . . . . . . . . . . .

...na forum od 16 listopada 2005 ...

ToJa (offline)

Post #17

30-12-2010 - 19:15:19

w czasach gdy swieciłam łysiną i w tych ciut późniejszych, kiedy to łysina pokryła się zarostem uzywałam odzywki
weszłam do apteki i porposiłam odzywke do włosów wax
pani pyta - do włosów jasnych czy ciemnych
- narazie do łysiny, bo włosy nie wiem jakie mi odrosną duży uśmiech

b_angel (offline)

Post #18

30-12-2010 - 22:27:44

radom 

rotfl

. . . . . . . . . . . . . .

...na forum od 16 listopada 2005 ...

amor (offline)

Post #19

30-12-2010 - 22:55:46

Siemianowice Sl. 

He,he..... a ja kupowałam neutralną - tez była!

aniolek1 (offline)

Post #20

28-05-2011 - 12:48:26

wiecie może po jakim czasie zaczną mi odrastac włosy po radioterapi głowy?

metka (offline)

Post #21

30-06-2011 - 16:58:31

AniołkuJeden, specjalnie dla Ciebie dzwoniłam teraz do mojego kolegi - ma guza mózgu, jest po radioterapii głowy. Włosy zaczęły mu odrastać 3 tygodnie po naświetlaniach. Jeżeli masz ochotę z nim pogadać (on wyszedł z taką propozycją), to odezwij się do mnie na priv, skontaktuję Was. buzki

Jak się czujesz? widzę, że tu zaglądasz, ale nie pisałaś już miesiąc... myślimy o Tobie, pamiętaj o tym!

"Spieprzaj, dziadu!" (L.K.)

welinka79 (offline)

Post #22

03-07-2011 - 15:35:17

Chrzanów 

Drogie Panie, nareszcie znalazłam link do właściwej strony o włoskachsmiling smiley mam pytanie: moja mama jest w trakcie terapii hormonalnej, czy może zrobić sobie trwałą ondulację? Czy raczej jest to nie wskazane?

tarantella (offline)

Post #23

06-07-2011 - 15:00:47

Kielce 

Wprawdzie do fryzjera to ja prędko nie pójdę, ale mam pytanie dotyczące wzrostu włosów. Nie mam zaś pewności, że w dobrym miejscu zadaję to pytanie. Ostatnią chemię wzięłam w czerwcu i aktualnie na głowie pojawiło mi się coś. To w mojej ocenie nie włosy tylko jakiś puch. Też tak miałyście? Ktoś mi powiedział, żeby to zgolić, ale mi szkoda, bo w końcu coś mam. To coś wygląda na całkiem siwe. Owszem miałam sporo siwych włosków, ale żeby wszystkie? Podzielcie się doświadczeniami, proszęprzewraca_oczy

Haniap. (offline)

Post #24

06-07-2011 - 15:45:13

Poznań 

Mnie też zaczęły odrastać najpierw siwe i wyglądało jak puch, ale zaraz potem ruszyły moje, ciemne i one dorosły do długości siwych i poszłam już do fryzjera ufarbować radocha Teraz już będą Ci szybko rosły ...

"Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje"
Ezop

madzia_61 (offline)

Post #25

06-07-2011 - 15:50:48

Może nie golić lecz podciąć nożyczkami ,jeśli się oczywiscie da ,niestety u mnie tez był taki nijaki puch i kolor ,mi musnęła doslownie nożyczkami fryzjera ,umalowałam na pomarańcz ,postawiłam na żel i nawet dobrze było , ale pierwsza fryzurek miałam po 10 miesiącach od skończonej chemiiśmiech.

GrażynkaB (offline)

Post #26

28-09-2011 - 18:33:37

Pasym 

Witam jestem swiezynka na tyn portalu i jak Ania za zadne skarby nia wyjde na ulice bez mojej czapy .Wyszly mi wlosy siwiutenkie jak u golabka i kreca mi sie w rozne strony swiata i nie moge ich okielznac ,a modelowanie codziennie to moja obawa ze je zniszcze .Omijam moja fryzjerkie szerokim lukiem bo zagrozila mi ze jak mnie zobaczy w czapie na ulicy to bedzie mnie gonila i ja sciagnie .Dodam ze zawsze mialam dluzsze wlosy ,a z krotkimi to nikt mnie nie rozpozna bo po sterydach mam jeszcze pyzata buzie.

mituraewa (offline)

Post #27

28-09-2011 - 21:00:49

Gdańsk 

Grażynko! Ja też zawsze miałam dłuższe włosy, robiłam pasemka to nawet nie wiedziałam, czy są siwe. Jak wyłysiałam to chadzałam w mopku, ale nie lubiłam, gryzł mnie i miałam wrażenie, że wiatr pod nim hula. Ciepłam mopa na lampę i chodziłam w chustkachtak.
Ledwo mi zaczęły włoski kiełkować to i chustkę ciepłam doi kąta. Dlaczego mam chadzać w czymś w czym źle się czuję? Dlaczego mam się pocić pod chustką? Bo ludzie?
Przy milimetrowych włoskach chadzałam na " bezę"- makijaż, oko- maroko, ubranko i gra muzyka, ja się nie wstydzę łysinki, niech wstydzą się Ci co nie rozumiejątak
Ubaw miałam nawet ( mieszkam za miastem) jak moje sąsiadki - szmery - mohery mało z rowerków nie pospadały jak mnie obaczyły, bo w temacie nie byłyrotfl

GrażynkaB (offline)

Post #28

29-09-2011 - 19:05:43

Pasym 

Slodziutka i odwazna mituraewo u mnie nie tylko jest problem z wlosami , ale po tak dlugiej chemii nie mam brwi rzes i moja buzia wyglada jak pelnia ksiezyca ,a ludziska patrza na mnie jak na ufo-gdyz kiedys bylam fajna laska ,ale i tak chodze z podniesiona glowa.Jeszcze troszke poczekam i sciagne swoja czape i niech gadaja .Nagadali sie ze sie spaslam a to byly tylko sterydy -troche bolalo -ja znam prawde i to wystarczy nie musze opowiadac sie nikomu.

agawa (offline)

Post #29

29-09-2011 - 19:13:06

okolice 

Grażynko, trudno zachować swoje własne lusterko, gdy ludzie patrzą i głupio na dodatek komentują. A przecież najważniejsze jest to, jak Ty się czujesz, co Tobie odpowiada, co Ty wiesz.
Trzymaj się dzielnie. Za chwilę, za momencik - odrosną rzęsy i brwi, odrosną włosy. I szyku zadasz smiling smiley
A ludziska olej. Przecież nie oni są najważniejsi, prawda?

Haniap. (offline)

Post #30

29-09-2011 - 19:16:07

Poznań 

Grażynko ja po sterydach wyglądam tak dobrze, że moja "ulubiona" sąsiadka , nasze osiedlowe Radio Wolna Europa oczko powiedziała, że wcale nie wyglądam na chorą... ciekawe po co jej to? Rozumiesz ja ja się poczułam jak to do mnie doszło? Ale mimo to się nie przejmuję. Na razie włoski mam, ale pewnie polecą.... trzeci raz..... bezradny A Ty nie pękaj, leć do fryzjera, pokoloruj tonerem, on jest mniej żrący niż farba i fotkę wklej do galerii. Zobacz u mnie, jak wyglądałam zaraz po fryzjerze śmiech

"Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje"
Ezop

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 480
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024