U fryzjera
aga66 (offline) |
Post #1 30-09-2011 - 10:50:54 |
Warszawa |
Dziewczyny, u mnie po FEC i docetakselu nastąpiła całkowita depilacja ciała, łącznie z brwiami i rzęsami, ale nie to jest istotne. Włosy mi odrastają, wyglądam, jak to któraś z Was wcześniej napisała jak szynszyla. Jestem załamanabo niestety z przodu i na czubku mam łyse placki. Włosy w ogóle w tych miejscach nie rosną. Chyba ze złości powyrywam sobie to co mam.
![]() "Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono". W. Szymborska Alexis de Tocqueville „Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka.” Niestety, wielu z nas uważa, że ich wolność nie podlega ograniczeniom, przynajmniej nie takim, które oni sami by akceptowali... |
berni (offline) |
Post #2 30-09-2011 - 16:26:19 |
Gryfino |
Aga, nie martw się, urosną, ja też tak miałam, były placki i zakola, ale wszystko odrosło. Teraz są bardzo geste i kręcone, jestem po chemii 4 miesiące i tak wyglądam jak widać na zdjęciu, już po jednej wizycie u fryzjera. Kup sobie w aptece maseczkę do włosów VAX i wklepuj. Szybko urosną zobaczysz. Pozdrawiam
![]() |
GrażynkaB (offline) |
Post #3 03-10-2011 - 19:15:05 |
Pasym |
Dzieki wam kolezanki za mile slowa i tak serdeczne wsparcie.Tego mi bylo potrzeba i teraz wiem jaka bylam glupia przechodzac w samotnosci chemie przez 7 miesiecy .A ty Haniup faktycznie wygladasz super w tych wloskach.Bardzo chciala bym byc tak odwazna jak wy dziewczyny,od jutra pracuje nad soba i zobacze co z tego wyjdzie.
|
metka (offline) |
Post #4 03-10-2011 - 19:37:35 |
|
A dlaczego do jutra chcesz czekać? Zaczynaj już dziś! Maseczkę na buzię, kąpiel w aromatycznej pianie (albo chociaż stópki wymocz), lakier na paznokcie, a w międzyczasie jakąś lekką komedię obejrzyj... Po dziewiętnastej skóra lepiej chłonie składniki odżywcze ![]() ![]() "Spieprzaj, dziadu!" (L.K.) |
Halinka (offline) |
Post #7 07-12-2011 - 15:04:44 |
|
Dziewczęta, chciałam uprzejmie donieść, że aktualnie jest w promocja na odżywkę WAX firmy L'biotica!!! Nabyłam wczoraj w aptece wielki słój, 500 gram, czyli 2 razy więcej niż normalnie - cena sugerowana na opakowaniu: 23,90 - zapłaciłam mniej, bo z rabatem.
|
paula1978 (offline) |
Post #8 14-03-2012 - 00:01:48 |
Śrem |
Polecam wszystkim w trakcie i po chemii Wax Henna, na allegro juz za 2 dyszki......Włoski szybko kiełkują
![]() *-----------------------*-----------------------*-----------------------------*-------------------------*-------------------------* ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Poczucie zdrowia zdobywamy tylko przez chorobę." - Georg Christoph Lichtenberg |
aquila (offline) |
Post #9 23-04-2012 - 16:04:31 |
|
jeśli ktoś jest zainteresowany farbowaniem w 100% naturalnym i bezpiecznym to polecam farbki ziołowe, ale po dokładnym przeczytaniu składu, pełno jest w sklepach jakichś pseudoziołowych farbek chemicznych nie mniej szkodliwych niż zwykłe :/
ja ostatnio testowałam logonę w kremie i khadi; logona strasznie droga (ok 60 zł), wygodna w użyciu, ale taka sobie w efekcie, khadi natomiast dość tania, super w efekcie, ale trzeba polubić zapach skisłego szczawiu żeby stosować bez stresu :> It's just a ride ... |
filipinka35 (offline) |
Post #18 20-06-2012 - 13:33:34 |
|
Alleluja i do przodu : ulubione powiedzonko Polci było
![]() Ach Izunia jak cos napisała na forum to aż sie zagotowało, zawrzało ... szczera była dziewczyna ... ech Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
mituraewa (offline) |
Post #20 20-06-2012 - 20:17:17 |
Gdańsk |
Marzenko! I dobrze zrobiłaś, bo pierwsze kudełki pochemiczne są " sianowate", teraz zaczną rosnąć piekne, gęste i pewnikiem kręcone ![]() Ja w kręcone nie wierzyłam, mimo zapewnień Amorka, alem się zdziwiła jak mi się filc-owca na łbie porobił ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 20-06-2012 - 20:17:46 przez mituraewa. |
filipinka35 (offline) |
Post #21 20-06-2012 - 22:22:24 |
|
Tak to było Jej powiedzonko. Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
filipinka35 (offline) |
Post #24 21-06-2012 - 21:09:19 |
|
A ja mam z natury kręcone włosy ale teraz po chemii wyglądam jak murzynka. Kręcą sie bardzo mocno i jest ich bardzo dużo.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
andzia73 (offline) |
Post #29 21-06-2012 - 22:45:07 |
Gdańsk |
A u mnie własnie jakies takie pofalowane ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 21-06-2012 - 22:49:13 przez andzia73. |