Slabe wyniki krwi
Wysłane przez artur1
artur1 (offline) |
Post #1 24-05-2013 - 22:49:42 |
|
Witam kolezanki ,dziewczyny prosze o rade jak mam poprawic wyniki krwi ,jestem po 4 AC i 6 T mam jeszcze dostac 6 T,ale dzis nie dostalam bo mam
slabe wyniki badan krwi,biale i czerwone krwinki ida w dol,co mam jesc i co pic zeby poprawic do przyszlego tygodnia.Z gory dziekuje, |
bozena_stanczyk (offline) |
Post #2 25-05-2013 - 09:38:13 |
Tomaszów Mazowiecki |
Ja piłam sok z buraka
|
ToJa (offline) |
Post #4 25-05-2013 - 10:43:13 |
|
po czwartej AC wyniki spadły mi na łeb na szyję
do nastepnej chemii (tydzien) poprawiłam je do takich, jakie miałam przed pierwszą chemią codziennie szklanka soku (na dwa razy) z buraków świeżo wyciśnietych przez sokowirówkę do wszystkiego (oprócz lodów ) dosypywałam natke pietruszki (w ciągu dnia zjadałam około półtora peczka) codziennie 1 średni brokuł przez cały okres chemii i radio wcinałam w/wym w ilości ok. 50% chemie miałam w sezonie truskawkowo_owocowo_warzywnym więc wpierniczałam wszystko co tylko mi przez gardło przechodziło Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 25-05-2013 - 10:43:45 przez ToJa. |
Rudzia (offline) |
Post #5 25-05-2013 - 17:54:10 |
Warszawa |
A ja cóż... piłam sok z buraków , sok z granata , i z całych sił się starałam a i tak d... z tego wyszła , wyniki były złe i musiałam dostawać Neulaste , ale może dlatego ,że chemia była dla mnie takim dość trudnym etapem bo ... niestety długo nie mogłam jeść... a też ją przechodziłam kiedy były truskawki, malinki, borówki i całe naręcza świeżych warzyw... widać nie dla mnie . Ale Szanowny kolego próbuj wszystkich możliwości ! Słuchaj koleżanek i nie poddawaj się ha ha ha. Trzymam kciuki za rewelacyjne wyniki . A i serio serio sok z granata jest pychaaaaaaaaaaaaaa to zdrówko
"Cha do dhuin doras nach d’fhosgail doras" |
mea (offline) |
Post #7 25-05-2013 - 23:07:32 |
Piaseczno |
Natka przede wszystkim. Ja sobie siekam natkę bardzo drobno, mieszam z wodą i zmiksowanym kiwi. Drink rewelacyjny tylko czegoś tam brakuje no ale coż w innym czasie się odrobi zaległosci. Dodatkowo, tak jak piszą dziewczyny, pij sok z buraka, można kupić gotowy w sklepikach ze zdrową zywnoscią ( ja buteleczke dzieliłam na dwa dni), a jak ci nie podejdzie jego smak (ja lubię, bo kwaśny i podobny do soku z ogórków), to w aptece możka lupić tabletki z buraka. No i zielone gotowane warzywa, no i jeszcze watróbkę mozesz wcinać, tam dużo żelaza. Na białe niestety nie ma naturalnych sposobów, zostaje zastrzyk np. z neulasty- ja dzień po każdej chemi dostaję. Powodzenia chłopaku w walce, będzie dobrze
With or without you... |
Al_la (offline) |
Post #8 26-05-2013 - 20:48:49 |
k/Warszawy |
Już jest wątek na ten temat. Poczytaj tutaj [amazonki.net]
W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
865
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024