Trzymamy kciuki
Amazonki.net (offline) |
Post #1 23-01-2010 - 22:36:22 |
Forumowo |
Idziesz do lekarza, na badania?
Masz komisję lekarską w ZUS-ie lub MOPS-ie? Musisz załatwić trudną sprawę? Napisz o tym, a my potrzymamy za Ciebie kciuki. |
ToJa (offline) |
Post #2 21-04-2010 - 16:12:05 |
|
hejka dziewczynki....co to sie dzieje na tym forum....nikt kciuków nie potrzebuje......normalnie niemozliwe....ale ciesze sie bardzo, bo znaczy, ze tylko zdrowe klempy buszuja na forum.......
no to teraz skrobne po co ja tu wtargnęłam...... magdunka mi na gg pisała, ze nijak nie moze na nowe wejść......sorka, ale ostatnio nie bardzo mam czas ......może dzisiaj wieczorkiem spróbuje złapac ja smsem albo na gg i poprowadzic za raczke na tym forum............ale narazie jestem jeszcze w pracy i końca tej mojej roboty nie widać..... no i...... no i własnie ja w Jej imieniu (gdyby sama na forum nie dotarła) bardzo prosze o trzymanie kciuków......... czwartek - przyjecie do szpitala (WCO) piatek - najprawdopodobniej operacja jest po 4 chemiach przedoperacyjnych.......strasznie sie boi.......no i wiecie......kciuki pomagaja.........no to jeszcze raz....plissss.......ja juz trzymam Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 21-04-2010 - 16:12:44 przez ToJa. |
Haniap. (offline) |
Post #4 21-04-2010 - 20:28:48 |
Poznań |
Toja Mgdunka miała dać znać kiedy idzie do szpitala, żeby ją odwiedzić i osobiście potrzymać za rączkę... Kciuki już trzymam
A może napisz mi jak zrobiłaś, że masz to zdanko pod spodem i swoje kolorki? "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 21-04-2010 - 20:30:10 przez Haniap.. |
lulu (offline) |
Post #6 21-04-2010 - 20:32:19 |
k/Kwidzyna |
To i ja poproszę o jakieś małe kciuczki. Jutro mam komisję ZUS, poprzednim razem nie prosiłam i uzdrowili, teraz poproszę, może ....
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
Monia_Lissa (offline) |
Post #23 23-04-2010 - 12:04:40 |
blisko Gliwic |
Myślałam, że sobie poradzę bez Waszego trzymania kciuków, ale - cholera jasna - ciągle okupuję jedno wykafelkowane pomieszczenie!
Więc proszę, potrzymajcie kciuki za moje dobre wyniki biopsji. Jakieś " cuś" mi w udzie się pojawiło i musiałam sprawdzić. Wyniki może będą dziś po 17-tej. Ja też trzymam dla potrzebujących i życzę, żeby wszystkim dobrze poszło. |
ToJa (offline) |
Post #26 23-04-2010 - 16:01:24 |
|
umówiłam sie z magdunka, ze jak sie ocknie to smska napisze.......
smska jeszcze nie ma ale o 11.17 pusciła mi gluchego (mysle, ze wtedy sie na chwilke ocknęła, miała iśc druga...... wiec juz chyba była po).......telnełam do niej za 15 minut(nie moglam wczesniej bo w pracy jestem)....ale nie odebrała......pewnie w kimono uderzyła....... kurcze denerwuje sie troche, bo ja o 16-tej to se juz zagladałam pod opatrunek ile mi cycka uciachali....... |
lulu (offline) |
Post #27 23-04-2010 - 16:04:54 |
k/Kwidzyna |
Magdunka to skromna dziewczynka i nie zagląda sobie i nie ma co się martwić, bo będzie o.k.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |