Trzymamy kciuki
Wysłane przez Amazonki.net
barbara (offline) |
Post #1 09-06-2010 - 13:17:45 |
Tczew |
Dopiero dzwonił do mnie Kazik mówił,że dziś u Dorotki lepiej,że przespała całą nockę bez wspomagaczy,wody jej sciągneli i dzis dostała apetyt na truskawki więc poszła sobie kupic.Mówi,że musi czuc się lepiej bo juz wrzeszczała na niego he he.Najprawdopodobniej jutro lub pojutrze wypiszą ją do domu WSPANIALE To te nasze kciukasy i modlitwy tak działają,mówię Wam.Ale mi humorek wracapa
|
barbara (offline) |
Post #15 10-06-2010 - 12:01:37 |
Tczew |
Ja też trzymam dzis kciuki za Majkę,musi byc dobrze,a za mnie trzymajcie we wtorekteż mam kontrolne badanie usg tv bo coś tam się zmieniło.Po badaniu napiszę co jest.Co do naszej Dorotki ,to dziś wraca do domku.Powiedzieli,że wszystko co mieli zrobic już zrobili.Wieczorkiem pójdę ją odwiedzic,wysciskam od Was i gorąco pozdrowię.
|
Luiza (offline) |
Post #17 10-06-2010 - 13:12:03 |
sochaczew |
Wczoraj miałam robioną mammografie i RTG klatki piersiowej.Proszę o kciuki, za tydzień mam mieć wynik.Ale mam pietra.A w połowie czerwca robię prywatnie cytologię i usg dowcipne.Czeka mnie miesiac stresiorka ale 26 czerwca mija 2 latka od mastektomii i mam nadzieję,że będę swiętowac przy lampce wina. Jak to dobrze czytać dobre wieści,fajnie ze u Dorotki już lepiej.Jak czytałam to ogarnęła mnie straszna panika
|
barbara (offline) |
Post #27 11-06-2010 - 12:26:59 |
Tczew |
Oj jak mi przykro,dopiero przeczytałam,że mama Beatki potrzebóje modlitwy,a tu juz taka smutna wiadomosc.Pomodlę się za Jej duszę,a Beatko Ty trzymaj się dzielnie-przyjmij wyrazy współczucia. Byłam wczoraj u Dorotki,usciskałam ja mocno od Was kochane dziewczynki.Jest bardzo słabiutka.Dziś miała pojechac do onkolozki,ale niestety dzis nie przyjmuje(Dorotka się ucieszyła).Mówi,że nie ma tyle siły żeby jechac do Gdanska,jedzie w poniedziałek.Biedna ta nasza Dorocia, nie wiem jak jej pomóc?Leży w łóżeczku i odpoczywa.W nocy ponoc zle spała(mówił Kazik).Co chwilę męczyła ją ta straszna biegunka pamietajcie dziewczyni o Niej.Trzymajcie nadal kciuki i proście Pana ,aby dał Jej siły .Nie mam słów.......
|
mag_dag (offline) |
Post #29 11-06-2010 - 12:34:59 |
Sosnowiec |
barbaro, dziękuję za wieści, choć mogłyby być lepsze, ale Dorotka dzielna dziewczynka jest - pamiętam o niej i mocno kciuki zaciskam!
może do poniedziałku nabierze sił na podróż do Gdańska Dorotko, trzymaj się dzielnie!!! Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
752
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024