Trzymamy kciuki
Wysłane przez Amazonki.net
Maja048 (offline) |
Post #6 11-06-2010 - 19:58:30 |
Wronki |
Właśnie wróciłam z Poznania...Co za upał...Badania zrobione...mammo dobre plus usg tez dobre...usg brzusia tez dobre...nawet w żołądku nie było żółci tak jak w ubiegłym roku...A więc z tego wynika ,że bardzo dobrze sie prowadziłam przez cały rok...i oby tak dalej. Za kciuki dziękuję...za Dorotkę nadal potrzymam i pomodlę się...Pozdrawiam
|
zuzanna (offline) |
Post #7 14-06-2010 - 12:36:17 |
Gdynia |
dziewczyny trzymamy za Dorcie wczoraj z Alcią i Basią bylyśmy u niej .....
jest słaba nie wiem czy da rade wziąć chemię....... powiedziala ze da radę...... trzymamy za nią i modlmy się żeby się udało..... nie bardzo ma sie czym porusszać do G-ska , znajomi zalatwiaja samochod-pociągiem nie da rady.... |
barbara (offline) |
Post #18 14-06-2010 - 19:05:45 |
Tczew |
Witajcie koleżanki.Właśnie wróciłam od Dorotki.Ugotowałam jej krupniku bo miała wielką ochotę właśnie na tę zupkęzjadła z apetytem.Była dziś u onkologa no i dostała skierowanie do szpitala.Tym razem do Tczewa. Mówi,że woli byc bliżej domu.Byc może to samo co w Gdansku będą jej robili tutaj tzn.wodę sciągali.Nadal jest słabiutka,ale trzeba wierzyc,że odzyska siły,podleczą ją,wróci do domku i w koncu dostanie tę obiecaną chemię w tabletkach.Trzymajmy cały czas kciuki za nią i wierzmy ,że TEN NA GÓRZE ma ją w swej opiece.buziaki
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 18-06-2010 - 21:54:50 przez Al_la. |
malgos 10 (offline) |
Post #26 15-06-2010 - 11:05:11 |
Łódź |
od dzisiaj do końca miesiąca (na razie)
Trzymam kciuki za wszystkich potrzebujących (obu rączek) oraz trochę zdrowasiek dorzucę Jestem na urlopiku ,leniuchuję a rączki w tym celu wykorzystam Bo robotą nie mam zamiaru jestem na forum od 25-10-2008 Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. - Fiodor Dostojewski |
reniula (offline) |
Post #27 15-06-2010 - 12:04:09 |
Różanki k.Gorzowa Wlkp. |
i ja sie tutaj wkleję
Ja trzymam wszystkie palce u rąk i u nóg za was wszystkie duszyczki kochane Trzymajcie kciuki tez za moja mamę u której coś wylazło wielkości ok. 2 cm rozgwieżdżone w środku operowanej piersi, wyszło to teraz na kontrolnej mammografii ( mama w kwietniu zakończyła radioterapię) i musi być dalej diagnozowane Dziwne jest to trochę dla mnie bo w listopadzie 2009 mama miała mammografię, na której wyszła tylko jedna zmiana w tej piersi, a teraz w tak krótkim czasie i tak szybko wylazło jeszcze coś i doły pachowe są wolne. Lekarz zasugerował, że może to być blizna pooperacyjna, ale zasugerował tez, ze może to być niestety wznowa W czwartek 17.06 idę z mamą na biopsję tego czegoś, tak więc TRZYMAJCIE MOCNO KCIUKASY!!!!!!!! Pozdrawiamy. Ja i moja mama |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
908
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024