Trzymamy kciuki
Wysłane przez Amazonki.net
dani (offline) |
Post #8 20-06-2010 - 17:32:58 |
|
Basiu...Dziękuję za wiadomości...Szkoda,że aż takie złe...
Aż trudno uwierzyć,że to tak szybko się potoczyło.... Nie chcę decydować za wszystkich,ale uważam,że skoro pieniądze zostały zebrane dla Dorotki,to trzeba je przekazać Jej mężowi.. Oby zdążył je wykorzystać dla Niej...Jesli się nie uda,to i tak będzie miał wydatki.. Boże...Jak to koszmarnie brzmi.... Oby tym razem się nie sprawdziło.... Chcesz rozśmieszyć Boga... Opowiedz mu o swoich planach.. |
elizka (offline) |
Post #15 21-06-2010 - 10:39:40 |
Tarnobrzeg |
Modle sie za Dorotke
Oj smutne to wiadomosci..... Ja bardzo prosze o kciuki na jutro, mam rezonans kregosłupa. Padł mi komputer, wiec narazie tylko z pracy moge napisac. Budząc sie rano, pomyśl jaki to wspaniały skarb żyć, oddychać i móc sie radować /Marek Aureliusz/ |
barbara (offline) |
Post #17 21-06-2010 - 11:53:38 |
Tczew |
Elizko trzymam za Ciebie kciuki,mocno - mocno. Tak Danusiu z naszą Dorcią już tak żle dziś Kazik miał ją przywiezc do domu,żeby była w swoim pokoiku,wsród swoich.Niestety zbyt duże ryzyko czy przetrzymałaby podróż ze szpitala do domu? Ona i tak nie wie co się wokół niej dzieje.Przykre to,ale niestety prawdziwe.
|
ToJa (offline) |
Post #30 23-06-2010 - 15:26:07 |
|
przyjechałam...wchodze na forum i co czytam.......przez pare dni ......tak szybko......
Basiu......trzymaj się mocno, bo jestes tak blisko z Dorotka i pewnikiem bardzo Ci trudno........ o Dorotce mysle.......i caly czas mam Ja prze oczami jak tak niedawno, bo przeciez półtora miesiąca temu wyjęła cudne baloniki....... Babo Jago.........Twój wizerunek był na wielu z nich....... mieszaj w swoim kotle......byle dokładnie....... żeby Dorotka nie cierpiała......... za Kociaka trzymam kciuki bardzo mocno......... |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
759
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024