Trzymamy kciuki
Wysłane przez Amazonki.net
Janina.S (offline) |
Post #13 27-06-2010 - 13:52:46 |
widły Soły i Wisły |
Ewelko - również jutro potrzymam za Ciebie i jeszcze w modlitwie wspomne aby Najwyższy miał wzgląd i okazał
swoje miłosierdzie - dla potrzebujacych także. .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
barbara (offline) |
Post #19 27-06-2010 - 21:09:20 |
Tczew |
Kochane babolce , no i już po pogrzebie Dorotki.Były na nim oprócz mnie,Lulu,Zuzia i Alcia.Bardzo było mi miło,że nie musiałam uczestniczyc w tej "ostatnij drodze" jako jedyna amazonka.Dziękuję dziewczynki.Teraz może z innej "beczki".....w związku z tym,iż było sporo innych spraw na głowie,nie smiałam Wam zawracac głowy swoimi smutkami.Otóż,w czwartek idę do szpitala do Gdanska na ul.Kliniczną.Czeka mnie operacja dowcipna.Proszę o kciukaski bo jakos dziwnie się boję.Dopiero w lutym miałam jeden zabieg na terczycę ,a teraz znów Może któras z Was mieszka w pobliżu i zechce mnie pocieszyc? Będę bardzo wdzięczna.buziaczki
|
malgos 10 (offline) |
Post #22 27-06-2010 - 21:56:21 |
Łódź |
Dziewczyny w czasie przewracania się z jednego boczku na drugi boczek (jak Henio w reklamie Tesco) trzymam kciuki za Was wszystkie i kilka zdrowasiek na dokladkę dołożę
Trzymajcie i pszesylam buziaczki jestem na forum od 25-10-2008 Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. - Fiodor Dostojewski |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
581
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024