Trzymamy kciuki
Wysłane przez Amazonki.net
dani (offline) |
Post #5 09-07-2010 - 17:51:12 |
|
Dziękuję za kciuki i za pamięć...
Nie wiem nic konkretnego.. Za tydzień mam mieć USG dowcipne... Później muszę zrobić badania genetyczne i na podstawie tych badań podejmiemy decyzję, co dalej... Wpełzam sobie do norki...Posiedzę w niej jakiś czas... Chcesz rozśmieszyć Boga... Opowiedz mu o swoich planach.. |
Anna_07 (offline) |
Post #8 10-07-2010 - 01:18:10 |
dwa rzuty beretem od Szczecina |
Dani norka nie dla Ciebie , wychodż szybciutko . Popieram Grażynkę 1 ....dasz radę , wszystko się ułoży . Trzymam mocno kciuki za Ciebie i wszystkie dziewczyny potrzebujące kciukowego wsparcia
Dostałam od losu skrzydła. Nie wiem czy to pożyczka, czy tak na zawsze ... |
reniula (offline) |
Post #14 12-07-2010 - 23:03:23 |
Różanki k.Gorzowa Wlkp. |
Dziewczyny trzymcie kciukaski za moją mamę, która jutro ma rezonans magnetyczny piersi.
Ja i moja siostra będziemy jej towarzyszyć. Najchętniej to byśmy się położyły razem koło mamy, no ale nie da rady, nie zmieścimy się. Jutro w moim domku jak wrócę opiszę jak było. |
barbara (offline) |
Post #26 15-07-2010 - 12:21:18 |
Tczew |
Witajcie moje najwierniejsze amazonkibardzo chcę Wam osobiscie podziękowac za to ,że tak wiele z Was trzymało za mnie kciuki,myslało o mnie i modliło się.Wiem,że na Was można zawsze polegac.Basi 59 dzięki za to,że mnie odwiedziła i że przekazywała informacje o mnie i przekazała pozdrowienia.Jestem już po wszystkiemu.co dzien to lepiej się czuję,cieszę się,że zdecydowałam się na ten zabieg,że nie rozdrabniałam się(usunięto mi cały dół).Teraz przynajmniej nie ma już ryzyka.Teraz może byc już tylko dobrzeW szpitalu miałam troszkę problemów gdyż po antybiotyku dożylnym (Zinnaten) - tak chyba się zwał? Dostałam strasznej biegunki,nie jadłam prawie przez 5 dni nic a nic.Co wzięłam do ust to już biegłam...w koncu na przedostatni dzien lekarka się zorientowała,że to może byc od tego leku i kazała mi go odstawic.Na szczęście!!! W koncu poczułam się normalnie,mogłam zjesc,chodzic-bo byłam coraz słabsza juz od tej męczarni.Schudłam 5kgale to tylko korzysc dla mojej sylwetki.Gorąco pozdrawiam w gorące lato
|
reniula (offline) |
Post #29 19-07-2010 - 19:48:50 |
Różanki k.Gorzowa Wlkp. |
dzięki dziewczny za trzymanie kciuków, jakoś mama w ub.tygodniu przebrnęła przez rezonans, jednak niestety po wynikach RM i wizycie u onka nie ma powdów do zadowolenia , niestety, ale o reszczcie napiszę jutro w moim domku, jak ja się trochę uspokoję, bo dziś jestem
|
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
755
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024