Trzymamy kciuki
elizka (offline) |
Post #13 01-05-2010 - 19:53:42 |
Tarnobrzeg |
Jolu, ja mam byc o 8,30, ale zanim badanie bedzie po wstrzyknięciu izotopu, to pewnie minie bardzo duzo czau, rok temu czekałam
6 godzin. Za Twoj tomografik sciskac paluchy bede, nawet, jak mnie juz badac beda. Budząc sie rano, pomyśl jaki to wspaniały skarb żyć, oddychać i móc sie radować /Marek Aureliusz/ |
Marianna08 (offline) |
Post #16 02-05-2010 - 09:47:36 |
Kraków |
Bardzo Was proszę o trzymanie kciuków i ciepłe myśli we wtorek 4-go maja.
Będę mieć w Gryficach wymianę protezy, bo stara mi pękła i wylał się płyn fizjologiczny. Czeka mnie więc "powtórka z rozrywki". Może nie mam moralnego prawa prosić Was o wsparcie, bo się nie udzielam w tym wątku ( i nie udzielałam na starym forum). Powód jest taki, że z braku czasu czytam wpisy na forum ze sporym opóźnieniem i przegapiam momenty, gdy te kciuki są potrzebne. Życzę Wam wszystkim jak najlepiej, a szczególnie wspieram dobrymi myślami osoby, o których wiem, że walczą z chorobą. Nie martw się o jutro. Nigdy nie wiesz, co Cię spotka dziś... |
b_angel (offline) |
Post #17 02-05-2010 - 09:57:50 |
radom |
Oj Marianna
![]() ja też się tu bardzo rzadko wpisuję ale nie oznacza to , ze nie myślę o wszystkich potrzebujących i że kciuków nie trzymam .... nie pisz guuuuuuuupotek takich, że nie masz prawa prosić o wsparcie bo bęcki będom ![]() jedź -niech Ci naprawią i obyś więcej już nie maiła takich "atrakcji" ![]() . . . . . . . . . . . . . . ...na forum od 16 listopada 2005 ... ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 02-05-2010 - 10:53:41 przez b_angel. |
dani (offline) |
Post #20 02-05-2010 - 10:46:15 |
|
Marianna...Nieważne,czy się udzielasz,czy nie.Ważne,że czytasz,myślisz,czyli...wspierasz. Kciuki za Ciebie będę trzymała mocno,mocno..... ![]() Chcesz rozśmieszyć Boga... Opowiedz mu o swoich planach.. |
Becia (offline) |
Post #26 04-05-2010 - 11:37:28 |
Siemianowice Śląskie |
Elizko, Pyruniu, Marianno dołączam do pogotowia kciukowego i dobre fluidy ślę
![]() Evia, robota niech sobie poleży i poczeka aż wydobrzejesz, bo przecież robota nie Gołota, nie ucieknie ![]() "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." |
Haniap. (offline) |
Post #28 04-05-2010 - 20:38:08 |
Poznań |
Evia na robotę jest sposób - zostaw ją w spokoju...
![]() Kiedyś mój eks wyprodukował naklejki z takim napisem :Jak dopadnie mnie pracowity zapał, siadam sobie cichutko w kąciku i czekam, aż mi przejdzie. Do tego był oczywiście stosowny rysuneczek człowieczka na stołeczku w kąciku.. Naklejki miały niesamowite powodzenie wśród kolegów i koleżanek moich dzieci ![]() "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop |
ajaka (offline) |
Post #29 05-05-2010 - 22:16:23 |
40km od Warszawy |
Potrzymajcie jutro kciuki za mnie ...tak w ciemno...nie wiem dokładnie o której godzinie...myślę że między10.30 a 14.00....baaaaaaaardzo mi potrzebne wasze dobre myśli fluidy i co kto może....Babo Jago, mieszaj w kotle...plissssssss!!!!
"Jeszcze nigdy tak nie było żeby jakoś nie było.." ....Szwejk ![]() |