Amazonki ze stażem 5-10 lat
Kris (offline) |
Post #1 06-12-2010 - 14:30:42 |
Radom |
...a ja dla lepszego samopoczucia licze sobie ( tak prywatnie ) od kiedy to "cos" sobie wymacalam... ...tak wiec wychodzi mi na to, ze w siodmy roczek wkroczylam...a raczej "wlecialam"... ![]() W kazdym razie mieszcze sie w tej grupie, bo oficjalnie to siodmy rok zaczne za kilka miesiecy Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 06-12-2010 - 14:33:51 przez Kris. |
Al_la (offline) |
Post #5 06-12-2010 - 16:33:34 |
k/Warszawy |
Nie pokręciłam, tylko w niektórych artykułach tak było napisane. Ale najlogiczniejsze jest liczenie takie, o jakim mówiła dr. Gruszweld. Mi się też podoba, bo mój staż wynosi już 8,5 roku ![]() Założyłam nowy wątek [amazonki.net] bo znalazłam wyjaśnienie kilku pojęć. Tam też stoi napisane, że liczy się od dnia pierwszego wykrycia choroby. ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 06-12-2010 - 16:34:06 przez Al_la. |
amor (offline) |
Post #7 07-12-2010 - 18:22:11 |
Siemianowice Sl. |
NO bo tu chodzi o staz amazonski -czyli od kiedy jestesmy amazonkami! A jak będziemy liczyc jak dlugo bez choroby - to trzeba by uznac datę pierwszych badan po leczeniu - ale nie mamy takiego wątku bo i po co?
![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 07-12-2010 - 18:22:34 przez amor. |
asiamz (offline) |
Post #8 15-12-2010 - 15:31:39 |
|
A ja już jestem za ósemeczką!!!!I powiem wam jeszcze coś,co może wydawać się dziwne....poniekąd powinnam być wdzięczna temu co się stało,a może to był jakiś znak-Aśka opamiętaj się,otwórz szeroko oczy i spójrz co twój mąż wyprawia....Teraz już nie mój i niech wyprawia co chce!!!RAKOSŁAW-ZŁOŚLIWOSŁAW DAŁ MI TAKIEGO POWERA DO ŻYCIA,ZE TERAZ NIE MA DLA MNIE RZECZY NIEMOŻLIWYCH.I TEJ WERSJI BĘDĘ SIĘ TRZYMAĆ
![]() |
Janina.S (offline) |
Post #15 09-02-2011 - 18:42:49 |
widły Soły i Wisły |
Marzena i Zuzia - no już lepszej daty to nie mogłyście sobie wybrać .
Pierwsze skojarzenie to chyba niezbyt budujące - no ale teraz 6-cio latki to faktycznie cieszyć się , świętować i strzelać korkami od szampana - to już niecały miesiąc do kolejnej rocznicy. .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
meryl (offline) |
Post #20 04-04-2011 - 00:06:06 |
|
czy możesz mi napisac szczególy dotyczace twojej rekonstrukcji, czy dwuetapowa,co z druga piersią i czy tez balas sie ze tej skory ci nie starczy? Ja juz jestem 9 lat od pierwsze operacji i mam termin rekonstrukcji i wciaz sie wacham. jak dlugo to trwalo i kiedy moglas normalnie funkcjonowac? Oczywiscie jesli chcesz to mi napisac. Przepraszam za smialosc pytac o takie intymne sprawy.
mm |
filipinka35 (offline) |
Post #26 16-08-2011 - 13:53:05 |
|
Gratuluje serdecznie i życze nastepnych lat w zdrowiu.
![]() Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Betii (offline) |
Post #27 06-01-2012 - 22:38:12 |
Tychy |
29 sierpnia 2011 minęło mi pięć lat od operacji oszczędzającej,2 listopada 2011 ostatnia tabletka tamoxifenu i 5 grudnia 2011 ostatni zoladex
![]() ![]() ![]() Życie jest piękne.Szczęśliwa i zadowolona z życia i oby tak było dalej. ![]() ![]() Mam jedno maleńkie marzenie ![]() ![]() "Śpieszmy się kochać ludzi,tak szybko odchodzą" Ks.Jan Twardowski. Moja Kochana Mamusia (*)(*)(*) 03.06.2017 |
filipinka35 (offline) |
Post #29 07-01-2012 - 13:28:37 |
|
Betii gratuluje.
![]() Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |