Amazonki ze stażem 2-5 lat
aga66 (offline) |
Post #5 16-03-2014 - 19:00:13 |
Warszawa |
A ja właśnie sobie przypomniałam, że obchodzę dzisiaj 3 rocznicę operacji
![]() ![]() "Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono". W. Szymborska Alexis de Tocqueville „Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka.” Niestety, wielu z nas uważa, że ich wolność nie podlega ograniczeniom, przynajmniej nie takim, które oni sami by akceptowali... |
Al_la (offline) |
Post #6 16-03-2014 - 19:02:47 |
k/Warszawy |
No to czas do przedszkola
![]() Gratuluję i jeszcze duuuużo zdrowych trójek życzę ![]() ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
aga66 (offline) |
Post #12 17-03-2014 - 10:36:56 |
Warszawa |
Dzięki Dziewczyny
![]() "Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono". W. Szymborska Alexis de Tocqueville „Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka.” Niestety, wielu z nas uważa, że ich wolność nie podlega ograniczeniom, przynajmniej nie takim, które oni sami by akceptowali... |
filipinka35 (offline) |
Post #15 19-03-2014 - 04:36:15 |
|
Agusiu. Najserdeczniej Ci gratuluje.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
lucy1970 (offline) |
Post #16 23-03-2014 - 14:14:54 |
|
Melduję, że dzisiaj mija 2 lata od operacji....... Jestem trójujemna, gentycznie obciążona, ale wierzę i mam nadzieję, że będzie dobrze.... Bardzo ,bardzo się cieszę ![]() Pozdrawiam ![]() |
aga66 (offline) |
Post #22 23-03-2014 - 16:24:41 |
Warszawa |
Lucy cieszę się razem z Tobą
![]() ![]() "Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono". W. Szymborska Alexis de Tocqueville „Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka.” Niestety, wielu z nas uważa, że ich wolność nie podlega ograniczeniom, przynajmniej nie takim, które oni sami by akceptowali... |
bozena_stanczyk (offline) |
Post #29 26-03-2014 - 15:58:01 |
Tomaszów Mazowiecki |
![]() |
aga66 (offline) |
Post #30 27-03-2014 - 11:27:09 |
Warszawa |
Pamiętam jak ja na początku leczenia zazdrościłam liczników, nawet takich 1-2 letnich. Ale ten czas leci
![]() "Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono". W. Szymborska Alexis de Tocqueville „Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka.” Niestety, wielu z nas uważa, że ich wolność nie podlega ograniczeniom, przynajmniej nie takim, które oni sami by akceptowali... |