Amazonki ze stażem 1-2 lat
joanna_w29 (offline) |
Post #9 04-11-2010 - 09:08:58 |
Szczyrk |
Zosiuu toż ty już jesteś 'średniak' - grupa 2-5lat mi 2listopada minął rok od diagnozy straszny to był czas ale potem z czasem coraz lepiej osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną |
Al_la (offline) |
Post #11 04-11-2010 - 11:39:18 |
k/Warszawy |
Wątek sobie założyłyście
I dobrze. I niech w nim nadzieja i optymizm tryska Mój roczek zleciał nie wiem kiedy... Leczenie trwało od początku października do połowy lutego. Od 1 kwietnia (na prima aprilis ) wróciłam do pracy i poleciałoooo I tego też Wam życzę W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
joakil (offline) |
Post #13 04-11-2010 - 12:11:22 |
Pomiechówek |
A ja chyba jakaś dziwna jestem..... Przyjęłam sobie założenie, że skoro się leczę, to nie dostanę już gorszej diagnozy.... i się nie bałam (nic mnie specjalnie nie bolało, a jak bolało, to nie myślałam o tym....). Poza tym statystyki mówiły że ....% przeżywa 5 lat a mnie do 5 lat jeszcze daleko....... i jakoś obeszło się bez strachu..... Przyjęłam sobie, że ja jestem w tych procentach, które będą żyły.... Na mnie to działa i jest mi z tym dobrze. Nie twieredzę, że wogóle się nie bałam ale dzisiaj już nie pamiętam tego strachu.... Życzę wszystkim takiego spokoju....
|
adamalika74 (offline) |
Post #16 16-11-2010 - 14:21:31 |
Szczecin |
|
adamszczanka (offline) |
Post #18 11-12-2010 - 20:20:52 |
STALOWA WOLA |
Też się tu wpisuję 2 grudnia minął rok od operacji,jakoś leci i mam nadzieję że tak zostanie.
|
malgosia940 (offline) |
Post #19 07-03-2011 - 19:25:50 |
Włocławek |
Ja mam już prawie dwa latka...31.03.09...jestem już zdrowa i teraz zabieram się za rekonstrukcję...bo czas najwyższy
|
jano0244 (offline) |
Post #27 19-10-2011 - 08:59:06 |
Mrągowo |
Z dniem dzisiejszym mam zaszczyt uroczyście dołączyć moją kochaną połóweczkę w szeregi 2-latków !!!
Wprawdzie lekarze tutejszego CO zmieniają terminy kontroli okresowych na półroczne dopiero po 2 latach od zakończenia chemii, ale suwaczek pokazuje czas od operacji, czyli dokładnie 2 lata. Nas dwoje, choroba tylko jedna... |
paula1978 (offline) |
Post #29 19-10-2011 - 09:14:28 |
Śrem |
U mnie roczek od operacji minął 14 października, a 3 listopada dostałam pierwszą chemię (brrr niemiłe wspomnienia)
*-----------------------*-----------------------*-----------------------------*-------------------------*-------------------------* : "Poczucie zdrowia zdobywamy tylko przez chorobę." - Georg Christoph Lichtenberg |
mag_dag (offline) |
Post #30 19-10-2011 - 12:42:58 |
Sosnowiec |
jano, gratulacje dla Was, a szczególne dla Ani - i życzenia wielu_zdrowych_kolejnych latek
paulo, dla Ciebie też buziak z okazji roczku - brawo!!! trzymaj tak dalej! Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |