Przytul mnie pociesza

Wysłane przez Amazonki.net 

Amazonki.net (offline)

Post #1

21-02-2010 - 19:03:25

Forumowo 

Jest Ci żle, jesteś smutna(-y) ? Napisz nam o tym. W tym wątku znajdziesz wsparcie i przytulenie uśmiech

Grazyna S (offline)

Post #2

10-04-2010 - 08:33:07

Dziwczyny dotarłam i do tego wątkuuśmiech ,wiecie leże włóżku wygrzewam moje oskrzela ,
najdałam sie leków (antybiotyk)i na dodatek woreczek mnie boli ,a w woreczku kamyczki ,
poradzcie mi co tu szybko zrobic aby rozpędzić ten ból płacze a tak chciałam doczekać do operacji
woreczka do lipca jak wróce z turnusu rehabilitacyjnego bezradny

"nadzieja ma skrzydła,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów,
która nigdy nie ustaje,
a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury”

Emily Dickinson

agawa (offline)

Post #3

10-04-2010 - 10:54:36

okolice 

Grażynko, przytulam pociesza
Zapalenie oskrzeli wygrzewaj w łóżeczku... bierz antybiotyk... rób inhalacje (na prawdę pomagają)... Jeszcze kilka dni i zajmiesz się, tym, co chcesz smiling smiley O chorobie zapomnisz, na wyjazd zaczniesz się szykować zakupy
O woreczku i jego zawartości przewraca_oczy pogadamy, jak wyzdrowiejesz i z łóżeczka się podniesiesz. Może teraz pomogą ciepłe okłady? Pewnie już je robisz..

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 10-04-2010 - 10:55:11 przez agawa.

Hala1962 (offline)

Post #4

10-04-2010 - 11:03:22

Szczecin 

Grażynko, niech Ci rodzinka kupi wodę Zuber - śmierdzi co prawda jak zgniłe jaja... ale jak zatkasz nos to idzie ją przełknąć - ma działanie lecznicze zwłaszcza przy problemach z drogami żółciowymi. Stosowałam ją i wiem że efekt działania jest szybki. Można kupić w aptece lub dużych marketach - opakowanie 5-litrowe starcza na długo i kosztuje ok.20 zł.
Przytulam i pozdrawiamserce

kgs (offline)

Post #5

11-04-2010 - 19:50:03

Olsztyn 

Jutro mam wizytę u onki z kiepskim wynikiem scyntygrafii, łykam "wesołe" tabletki od psycho ale mam pietra co będzie dalej. niezdecydowany

luska (offline)

Post #6

11-04-2010 - 19:58:51

Gdynia 

Krysiu przyleciałam Ciępocieszacóż mogę napisać...może nie będzie aż tak źle ....bądźmy dobrej nadzieibuziak

Ciesz się
drobnymi rzeczami,
gdyż pewnego dnia
możesz odkryć,
że były one wielkie.

agawa (offline)

Post #7

11-04-2010 - 20:10:55

okolice 

Krysiu... pociesza
Będę mocno trzymać kciuki. I napisz od razu - co_i_jak, bo będę się denerwować okrótnie...
Dobrze, że masz 'różowe piguły' oczko Ja też mam takie na_wszelki_wypadek...

Kasia_W (offline)

Post #8

11-04-2010 - 20:27:47

Zduńska Wola 

też Cię tulę pociesza

na forum od 13.08.2008
najważniejsze jest mieć plan, a plan jest :-)

Centrala - Klub Muzyczny

Hala1962 (offline)

Post #9

11-04-2010 - 20:54:39

Szczecin 

hmmm....moje są białe ale i tak działająśmiech
Krysiu trzymam kciuki coby dobrze byłopociesza

ToJa (offline)

Post #10

11-04-2010 - 21:02:42

przybiegłam tez mocniutko przytulic pociesza

Grazyna S (offline)

Post #11

11-04-2010 - 21:17:13

Ja też juz biegne przutulić Was wszyskie ,Hala 1962 dziekuje Ci bardzo buziak,wiesz jak mi pomogła ta woda "ZUBER" jak ręką odjął,duży uśmiech
antybiotyk łykam i odpukać ,brzuszek mnie nie boli ,radochaagawa zdradz mi na ucho oczkoco to za pigułka na wyciszenie deprechy buzki

która nigdy nie ustaje,

Emily Dickinson

agawa (offline)

Post #12

11-04-2010 - 22:01:36

okolice 

Grazyna S
Jco to za pigułka na wyciszenie deprechy buzki

Skrobnę na priva przewraca_oczy

amor (offline)

Post #13

11-04-2010 - 23:03:16

Siemianowice Sl. 

Krysiu trzymaj sie , wiem ze to trudne w tej sytuacji.... Moze rozmowa z Becia by Cie jakos podtrzymala na duchu.... Ona ma cięzka probe przed soba a radzi sobie swietnie .....moze zarazi Cie swoim mysleniem, czasem to pomaga....
A mnie tez pomozcie bo ciezkie dni mnie czekaja , w lęku juz tez lyknęłam Pramolan. Moj mąz leci daleeeeeeeeeeeeeeeeeko samolotem a ten nie cieszy sie dobra sława ostatnie dni... cora juz mnie gnebi zlym nastrojem , tez sie boi.... powiedzcie ze nic sie nie stanie...bezradny

Al_la (offline)

Post #14

12-04-2010 - 00:51:45

k/Warszawy 

Krysiu pociesza
Wiem, ze się boisz. Też bym umierała ze strachu. Ale może niepotrzebnie...
Piguły to dobra rzecz oczko Też łykam jedną białą (małą ) na noc i drugą białą (większą) na dzień.
Obie rozweselające duży uśmiech

Romcia. Ja tez strachliwa okrutnie. Ale tak sobie myślę, ze przecież katastrofy lotnicze nie zdarzają się codziennie, a samochodowe codziennie i się ich nie boimy na zapas. Więc nie musi się zaraz coś wydarzyć. Samolot to podobno najbezpieczniejszy środek lokomocji. Ja na rowerze bym się kiedyś zabiła. Wjechałam do rowu, a głową walnęłam w betonowy słupek przewraca_oczy
Będzie dobrze pociesza

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

amor (offline)

Post #15

12-04-2010 - 12:29:30

Siemianowice Sl. 

Dzieki ..niby wiem ale strach mi dzis mrozi serce....mysle ze to reakcja lękowa na przezycia ostatnich dni....dobrze że ludzie wymyslili tabletki szczęscia! Musze przeczekac do nocy...

kgs (offline)

Post #16

12-04-2010 - 17:27:09

Olsztyn 

Dziękuję dziewczyny za dobre słowa, byłam ,wróciłam o tym co i jak skrobnęłam u siebie .

dani (offline)

Post #17

23-04-2010 - 15:35:10

Dla wszystkich potrzebujących "przytulaków"...

Przytul mnie...

Chcesz rozśmieszyć Boga... Opowiedz mu o swoich planach..

kociak (offline)

Post #18

24-04-2010 - 23:28:04

Kraków 

Miauuuuu..........
Maly kociak też siedzi w kącie bardzo smutny i żałośnie miauczy...........
wszystko już było niby dobrze, a ostatni tomograf pokazał że w wątróbce znowu coś sie dzieje...... miauuuu........
i w środe Kociak idzie na kolejną chemię..........
to już trzecie starcie.......
a tutaj jeszcze gorący czas w szkole, bo w piatek ( czyli w dzień wyjścia ze szpitala ) bedzie rozdanie świadect....... a od 4.05 matury.........
jak podolam temu wsystkiemu ?????? no i znowu chemia........ i wszystkie związane z tym "atrakcje".......
miauuuuu............ miauuuuu........... miauuuuu.......

Grazyna S (offline)

Post #19

24-04-2010 - 23:54:54

OJ Kociaczkupociesza współczuję Ci i tak mocno Cie przytulam chociaz sama jestem taka słaba ,normalnie mnie juz cholera bierze załamka,nie moge sie wykurować z tych oskrzeli ,dziisja byłam prywatnie u lekarza bo dosłownie nie mogłam oddychać ,myślijak dostałam zastrzyk to spałam prawie cały dzień nie wiedząc o Bozym swecie c sie dzieje ,czy to tak musi być ,Kociaczku,czy musi nam zawsze coś dolegać ,wnerwionyjak wyjde z jednego to wpadam w drugie chorubsko i tak wkółko ,przytulam Cię jak najmocniej trzymaj się ,ide spać znowu bo czuje sie taka słaba serce

która nigdy nie ustaje,

Emily Dickinson

Al_la (offline)

Post #20

24-04-2010 - 23:58:48

k/Warszawy 

Kociaku, wiesz, że zdrowie najważniejsze. Pomyśl troszkę o sobie.
Wiem.... praca też jest ważna, a Ty obowiązkowa jesteś, ale teraz na pierwszym planie musisz być TY.
Poradziłaś sobie dwa razy - poradzisz i trzeci.
Przytulam Cię bardzo mocno i wspieram, jak potrafię pociesza serce

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

agawa (offline)

Post #21

25-04-2010 - 00:10:06

okolice 

Kociaczku... pociesza Dbaj o siebie... proszę...

malgos 10 (offline)

Post #22

25-04-2010 - 01:02:43

Łódź 

kociaczku trzymaj sie
Dbaj o zdrówko zmeczony

jestem na forum od 25-10-2008

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.

- Fiodor Dostojewskiserce

Hala1962 (offline)

Post #23

25-04-2010 - 08:43:28

Szczecin 

Kociaczku przytulam pociesza

roza3 (offline)

Post #24

25-04-2010 - 09:52:35

buziak kociaczkupociesza

"nie jest ważne ile dajesz, tylko ile miłości w to wkładasz"

luska (offline)

Post #25

25-04-2010 - 10:57:46

Gdynia 

przytulam kociaczka kot

Ciesz się
drobnymi rzeczami,
gdyż pewnego dnia
możesz odkryć,
że były one wielkie.

amor (offline)

Post #26

25-04-2010 - 12:01:01

Siemianowice Sl. 

Kociaczku nasz najmilejszy i dzielny bardzo ! Moooooooooooooooooooooocno przytulam i wysyłam leczące fluidy!

mgiełka (offline)

Post #27

25-04-2010 - 14:17:45

Radom 

Oj Kociaczku, Kociaczku... robisz tylko to, co uważasz, że jest najlepsze dla Twojego zdrowia, prawda? Trzymam kciuki, byś wybierała tylko takie opcje. A resztę to wiesz... łapką, na bok, ogonkiem machnij - nich nie przeszkadza... Koty górą! - pamiętaj uśmiech
Przytulam Cię bardzo, bardzo mocno (a delikatnie przecież...) pociesza buziak buziak kot

Z amazonki.net od 2006 roku.

ToJa (offline)

Post #28

25-04-2010 - 14:40:39

kociaczku.............. serce

a ja sie zastanawialam, dlaczego taki pracoholik jeszcze nie zajrzał do uwatku dla uzaleznionych od pracy................
cóż za wieści................
przytulam bardzo bardzo..............

pytasz jak podołasz temu wszystkiemu.........

PODOŁASZ..........ino więcej roboty zrzuć na sekretariat (hehe moi dyrektorzy tak robią, przez co ja mam roboty tyle, ile TY)............ Ty sie podkurujesz.......a potem nadrobisz to w czym sekretariat dał plamę........

buziaczki mocniutkie przesyłam............i lece robic porzadek z indeksami.....

kociak (offline)

Post #29

25-04-2010 - 15:02:55

Kraków 

Miauuuu........
Dziękuję.........
w piątek byłam na konsultacji w Warszawie......... a wczoraj i dzisiaj przygotowuję w pracy matury...........
miauuuu........ dopiero teraz nie mogę złapać zakrętu..........
miauuuuu...........płacze

ToJa (offline)

Post #30

25-04-2010 - 15:06:45

kociak......wytrzyj łezke.......
kurka wodna....pomogłabym Ci.......biegła jestem w tych sprawach......ino Kraków ciutke daleko.......
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 614
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024