Klempy na łączce
Wysłane przez Amazonki.net
margota50 (offline) |
Post #1 06-06-2011 - 09:28:18 |
|
♥╣▒▒╠♥ღ♥ღ♥╣▒▒╠♥ღ♥ღ♥╣▒▒╠♥
………. _.—.(…………–._) ..(_.’………….`”-.-’`……`’. …./………………/…………….\_) (_|…. _,.-’””‘-,-’””‘-.,_…..| ….\../.–’……………..’–.\ ./_) ,__\).(_(_(…….)_)_)..)/_, .\…(_, ( o)……….( o),_/…./ ..`–.-` ‘-’..…c…… ‘-’ ..`-’-` …..(o)\ ………………../.(o) …………’-…._w_.….-’ ……..…….-’…………’-. KAWĘ PIJĘ.. ||QQQQQQQQQQQQQQ|| ||QQQQQQQQQQQQQQ|| ||QQQQQQQQQQQQQQ||QQQQQQ ||QQQQQQQQQQQQQQ||QQQQQQ ||QQQQQQQQQQQQQQ||.......QQQ ||QQQQQQQQQQQQQQ||.......QQQ |QQQQQQQQQQQQQQ||.......QQQ ||QQQQQQQQQQQQQQ||.....QQQ |QQQQQQQQQQQQQQ|||..QQQ ||QQQQQQQQQQQQQQ||QQQ ||QQQQQQQQQQQQQQ||QQ ||QQQQQQQQQQQQQQ||Q ||_________________ ♥╣▒▒╠♥ღ♥ღ♥╣▒▒╠♥ღ♥ღ♥╣▒▒╠♥ A TA DRUGA DLA CIEBIE I DLA CIEBIE !!!/// \\\!!!/// \\\!!!/// .( ô ô ) ( Ô Ô ) .( ô ô ) ____ooO-(_)-Ooo______ ||QQQQQQQQQQQQQQ|| ||QQQQQQQQQQQQQQ|| ||QQQQQQQQQQQQQQ||QQQQQQ ||QQQQQQQQQQQQQQ||QQQQQQ ||QQQQQQQQQQQQQQ||.......QQQ ||QQQQQQQQQQQQQQ||.......QQQ |QQQQQQQQQQQQQQ||.......QQQ ||QQQQQQQQQQQQQQ||.....QQQ |QQQQQQQQQQQQQQ|||..QQQ ||QQQQQQQQQQQQQQ||QQQ ||QQQQQQQQQQQQQQ||QQ ||QQQQQQQQQQQQQQ||Q ||MIŁEGO DNIA!__________________|| ♥╣▒▒╠♥ღ♥ღ♥╣▒▒╠♥ღ♥ღ |
joanna_w29 (offline) |
Post #5 04-07-2011 - 21:27:02 |
Szczyrk |
JESTEM ZDROWA
na wyniku z TK: "Obraz narządów praktycznie stabilny w porównaniu z badaniem poprzednim z 2010 roku. Zmian o charakterze meta nie uwidoczniłem." teraz jeszcze tylko hormonoterapia przez rok albo 4 następne lata osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną |
metka (offline) |
Post #12 06-07-2011 - 16:21:22 |
|
Wczoraj dostałam wyniki - ani jednej komórki nowotworowej!
Już ciut ochłonęłam i dzisiaj brykam trochę spokojniej: ale byście widziały co się wczoraj działo...!!! Och, marzyłam żeby kliknąć w ten wątek od momentu diagnozy i w końcu - KLIKAM, JESTEM i BRYKAM!!!!!!!!!!! Dołączam do Was, zdrowe klempy! "Spieprzaj, dziadu!" (L.K.) |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
435
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024