Klempy na łączce 
filipinka35 (offline) |
Post #1 28-11-2011 - 21:32:36 |
|
![]() Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
filipinka35 (offline) |
Post #5 08-12-2011 - 18:40:32 |
|
![]() Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
andzia73 (offline) |
Post #13 09-01-2012 - 13:26:22 |
Gdańsk |
Dziś oficjalnie przyszłam sobie tutaj pofikać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I w tym miejscu chce bardzo Wam podziękować za wszystkie słowa otuchy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aga66 (offline) |
Post #18 09-01-2012 - 18:01:17 |
Warszawa |
Gratulacje Dziewczyny
![]() "Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono". W. Szymborska Alexis de Tocqueville „Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka.” Niestety, wielu z nas uważa, że ich wolność nie podlega ograniczeniom, przynajmniej nie takim, które oni sami by akceptowali... |
filipinka35 (offline) |
Post #19 09-01-2012 - 19:00:28 |
|
Aniu zycze zdrowka na kolejne lata. Gratuluje zdrowa klempo
![]() ![]() Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Al_la (offline) |
Post #22 10-01-2012 - 15:44:30 |
k/Warszawy |
Nikt nie zlikwidował. Niektóre obrazki same znikają po określonym czasie. Czasami zostaje po nich ikonka z reklamą, a czasami jest pusto. ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
filipinka35 (offline) |
Post #26 10-10-2012 - 09:38:23 |
|
Madzia jeszcze sie nie wpisalam tu a Ty juz mi gratulujesz. Dziekuje Ci serdecznie.
Wczoraj o godzinie 15.20 zakonczylam leczenie onkologiczne: mastektomia, chemia, radio, herceptyna. Jestem bardzo szczesliwa ![]() Wskakuje do Was na łączke pobrykac z Wami ja zdrowa klempa. filipinka Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 10-10-2012 - 09:40:19 przez filipinka35. |
filipinka35 (offline) |
Post #28 10-10-2012 - 11:56:29 |
|
Amadku dziękuję
Z okazji zakończenia mojego leczenia przesyłam nagorętsze podziękowania dla osób, ktore bardzo mi pomogły na samym poczatku tej choroby jeszcze przed mastektomią. I tak serdecznie dziękuję: ![]() POLCIA, Agawa, Tojka, Amado, Kabaja - za opieprz przez telefon, że gad grasuje po moim organizmie a ja se czekam na oklaski chyba. Alunia nasz administrator, Mag- dag, Andzia 75, Timurek, i wielu innym osobom, które tu nie wymieniłam. Mam nadzieje, ze wyszczegolniajac powyzsze osoby nie urazilam pozostalych. Chcialam tylko serdecznie Wam podziekowac. Bez Was byłoby mi bardzo trudno. Dziekuje, że jesteście. ![]() No i brykam, brykam do końca zycia mego cudownego ![]() ![]() ![]() Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 10-10-2012 - 11:57:24 przez filipinka35. |
filipinka35 (offline) |
Post #30 11-10-2012 - 11:46:24 |
|
![]() ![]() ![]() No to brykam Margotko Miłego dnia dla wszystkich klemp. ![]() Smieszny obrazek dla Was na dzien dobry Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 11-10-2012 - 11:47:20 przez filipinka35. |