Klempy na łączce
filipinka35 (offline) |
Post #2 11-10-2012 - 21:11:05 |
|
Andziu dziekuje
Hmmmm cofnelam sie do postu i rzeczywiscie napisalam Andzia 75. Młodo wyglądasz nie trzeba Cie odmładzac. Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
filipinka35 (offline) |
Post #5 23-10-2012 - 21:35:47 |
|
Mam dzis ogromna ochote pobrykac na łączce
Humorek mam za sprawą mojego mężusia Ups chyba w innym wątku powinnam była to napisac Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
aga66 (offline) |
Post #10 21-11-2012 - 15:13:11 |
Warszawa |
Dzisiaj popłynęła ostatnia 18 herceptyna i tym samym zakończyłam leczenie, więc przyszłam i ja na tę łączkę
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono". W. Szymborska Alexis de Tocqueville „Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka.” Niestety, wielu z nas uważa, że ich wolność nie podlega ograniczeniom, przynajmniej nie takim, które oni sami by akceptowali... |
joakil (offline) |
Post #12 22-11-2012 - 12:16:07 |
Pomiechówek |
Aga co tak skromnie? Jak po CO, to brykałaś tylko Ci ł.....p odskakiwał , wszędzie Cię było pełno.... a tu tak spokojnie?
Będzie mi brakowałao naszych srodowych spotkań. Zostałam sama na placu boju Wszystkie sobie poszłyście...... ale cieszę się, że już zdrowe jesteście Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 22-11-2012 - 12:16:38 przez joakil. |
aga66 (offline) |
Post #15 22-11-2012 - 20:03:56 |
Warszawa |
Dzięki kobietki Asieńko wiesz, że ja energiczna jestem, także takie tam drobne "bilokacje" były wczoraj Na azie to nawet nie jestem pewna czy się cieszę. Muszę się przespać ze sprawą i przyzwyczaić do obecnego stanu, zważywszy, że leczenie zajęło 20 długich miesięcy mojego życia
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono". W. Szymborska Alexis de Tocqueville „Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka.” Niestety, wielu z nas uważa, że ich wolność nie podlega ograniczeniom, przynajmniej nie takim, które oni sami by akceptowali... |
aga66 (offline) |
Post #18 23-11-2012 - 20:45:35 |
Warszawa |
No tak trzeba byłoby tolub
Al_la (offline) |
Post #28 01-09-2013 - 20:11:48 |
k/Warszawy |
Moniko, różne "straszydła" krążą po świecie. Wiele rzeczy jest zabronione po chorobie nowotworowej, ale wszystko, to tylko przypuszczenia i to niekoniecznie potwierdzone badaniami.
Znam osoby, które latały w czasie choroby, latają i mają się dobrze. I znam takie, które z domu się nie ruszały i już ich nie ma. Nie ma reguły W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |