Klempy na łączce
Wysłane przez Amazonki.net
Al_la (offline) |
Post #1 13-05-2010 - 16:23:57 |
k/Warszawy |
Zajrzałam na łączkę zobaczyć, jak się moje siostry mają
Ja jeszcze klempa, ale niedługo rozpoczynam roczne badania, to sobie potrzęsę majtkami. Chyba powinien być wątek dla "trzęsących majtkami" Pozdrawiam wszystkie klempy i życzę smacznej i obfitej trawki na łączce W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Maja048 (offline) |
Post #14 04-06-2010 - 21:35:28 |
Wronki |
I ja nareszcie znalazłam łączkę...Już za chwilę sześć !!!! latek mi stuknie...A dzisiaj Rodzinna nic nie stwierdziła/miałam powiększone węzły/ i skierowała do dentysty...I jak zwykle gdy miałam obiekcje ,ze z takim czymś przyszłam stwierdziła,że lepiej sprawdzić dwadzieścia razy niż o pięć razy za późno...a za tydzień reszta badań i wtedy to ja sobie poskakam ...bo i nóżki mniej bolą...i słoneczko wysuszy trawkę...
|
Dortek (offline) |
Post #16 04-06-2010 - 23:38:04 |
|
Też wyszłam skosztować świeżej soczystej trawki; 21 maja minęły dwa latka i rozpoczął się trzeci rok odliczania kolejnych dni bez gadziny.
Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
Janina.S (offline) |
Post #17 11-06-2010 - 16:31:47 |
widły Soły i Wisły |
Maju słońce już wysuszyło trawę a nawet spiekło a Twoje wyniki jak ? zapewne predyspozycje do wkroczenia tu dostałas na papierze .
Dortek gratuluję rocznicy - mnóż te '2" ki w zdrowiu. I ja przybywam może nie w podskokach ale spokojnie wkraczam na zieloną trawkę i spacerować zamierzam do listop. czyli do nast. badań a potem dalej i dalej. Faktycznie ta upalna pogoda właśnie dobrze mi zrobiła i opłucna i żebro siedzą cicho wiec cieszę się ze tu jestem. .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
danuta maria (offline) |
Post #23 24-06-2010 - 19:30:50 |
Włocławek |
Gratuluję wszystkim klempom, i tak trzymajcie dalej
|
Andzia3731 (offline) |
Post #30 26-06-2010 - 23:27:33 |
Radom |
Witajcie ,ja też moge z Wami pobrykać ??jestem zdrowa klempa i czuje sie tak ze mogłabym skikac az mnie krzyz zaboli ,co czesto mi sie zdarza .Jesli to nie przeszkadza w byciu na łaczce i robić fikołki to zaryzykuje .W grupie zawsze weselej !!
Na forum od 22 Lipca 2008 r. |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
606
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024