Masz w rodzinie maturzystę
Amazonki.net (offline) |
Post #1 23-01-2010 - 22:43:44 |
Forumowo |
Twoja córka, syn, wnuczka, wnuczek zdaje maturę.
Chcesz napisać o przygotowaniach do matury, o studniówce, o egzaminach na studia - pisz w tym wątku. |
Al_la (offline) |
Post #2 27-04-2010 - 12:56:12 |
k/Warszawy |
Może się komuś przyda
![]() Bezpłatny nocny kurs WOS dla maturzystów na UW ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
ToJa (offline) |
Post #4 27-04-2010 - 21:23:53 |
|
moja starsza córka zdawała mature w ubieglym roku....ale malo Jej było......no to sobie wymyśliła, że w tym roku bedzie zdawała historie i polski( z polskiego może jej sie uda poprawic wynik) ...chociaż nie wiem dlaczego, bo zdala mature bardzo dobrze, o czym oczywiście juz Wam opowiadalam, bo ja jestem z tych co to chwalic sie lubia......nie mam czym sie chwalic to sie chociaz dziecmi chwalę, bo mam super dwie córeczki
![]() jutro napisze jakie mam ksiązki i płyty do przygotowania do matury......może ktos bedzie potrzebowal na przyszły rok....bo w tym roku to chyba za późno...... chetnie odstapie ![]() Zmieniany 4 raz(y). Ostatnia zmiana 27-04-2010 - 21:26:03 przez ToJa. |
danuta maria (offline) |
Post #17 05-05-2010 - 16:56:34 |
Włocławek |
będzie dobrze ... pozdrawiam maturzystów i ich mamy, które przeżywają zmagania swoich pociech
![]() |
grascie (offline) |
Post #22 13-05-2010 - 21:07:29 |
Żary |
Dołączam do mam maturzystek- moja Ewka jutro pisze po rosyjsku w środę w przyszłym tygodniu rozmawia po angielsku, aha a po drodze będzie prezentować język polski, trudno się w tym połapać jeszcze trochę a w domu będziemy rozmawiać po polsko-rosyjsko-angielsku.
![]() |
ToJa (offline) |
Post #23 16-05-2010 - 13:21:51 |
|
starsza jutro pisze historie rozszerzoną.......... od tego zalezy jej byc albo nie byc na drugim kierunku........bardzo zależy jej (mamusi zreszta też) aby jednak było to "byc" .........jakby ktos jakiegos wolnego kciuka miał to zacisnąc prosze........w Ciechu lody stawiam
![]() |
ToJa (offline) |
Post #28 17-05-2010 - 20:05:07 |
|
na szybko wg odp z neta policzyła......bedzie z 64% ....... wg punktacji ubieglorocznej starczyłoby.........
![]() hehehe jak sie nie dostanie na UAM, to bedzie startowała do w-wki ......tam sie łatwiej dostac........ córkę będe odwiedzac........ ![]() lody macie jak w banku Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 17-05-2010 - 20:05:55 przez ToJa. |