Masz w rodzinie maturzystę

Wysłane przez Amazonki.net 

agawa (offline)

Post #1

13-07-2010 - 19:00:20

okolice 

Dani, gratulacje dla tak_ważnej_mamy uśmiech Dzielny chłopak przewraca_oczy

mag_dag (offline)

Post #2

16-07-2010 - 14:18:17

Sosnowiec 

przyjszłam się chwalić

dziecko_córkowate dostało się na wymarzone studia hot smiley

było jakoś 12 sztuk na jedno miejsce, przyjęto 150 osób a moje dziecko jest na liście 37 - całkiem dobry wynik język

ludzie, którzy dostali się w zeszłym roku z minimalną ilością punktów (34) , w tym by się nie załapali, bo pułap był wyższy (37), dlatego to patrzenie na punkty z ubiegłych lat niewiele daje

Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski)

-----><-----

----------------------------------------------------------

Al_la (offline)

Post #3

16-07-2010 - 15:11:21

k/Warszawy 

Gratuluję córce róże i rodzicom róże róże duży uśmiech

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

Kela (offline)

Post #4

16-07-2010 - 19:27:08

Gratuluję zdolnej,ambitnej, mądrej córki tobie Toja i tobie Mag
Gratulacje dla młodych studentek.śpi

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 16-07-2010 - 19:27:46 przez Kela.

madzia_61 (offline)

Post #5

16-07-2010 - 19:53:16

Mag gratuluje całej rodzince ,a Soni najbardziej,rozumiem Cię dzieci to nasze największe bogactwo i dumahot smiley.

Magda (offline)

Post #6

16-07-2010 - 20:11:08

Jastrzębie Zdrój 

uśmiechMag gratulacje nie ma jak być szczęśliwą rozumie Sonię uśmiech

zosiaa (offline)

Post #7

17-07-2010 - 17:42:22

Okolice Krakowa 

Ja też sie pochwale. Córka dostała sie na Uniwersytet Pedagogiczny , kierunek matematyka. radocha Teraz tylko mieszkanie , ale strasznie drogie.Jest duży kłopotbezradny

Al_la (offline)

Post #8

17-07-2010 - 18:53:05

k/Warszawy 

Gratuluję Zosiu róże duży uśmiech

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

mgiełka (offline)

Post #9

17-07-2010 - 23:15:53

Radom 

Gratulacje dla Soni i jej Mamy, dla ambitnej córci Tojki i dla Tojki , i dla córuni Zosi i dla Zosi duży uśmiech brawo
Zosiu, moja córcia też matematykę studiuje, jest na drugim roku. I też kierunek nauczycielski duży uśmiech

Z amazonki.net od 2006 roku.

danka58 (offline)

Post #10

21-07-2010 - 12:45:15

k/Gniezna 

Moje gratulacje dla ambitnych córek i życzę powodzenia na studiachdrink.gif

W życiu piękne są tylko chwile i dla tych chwil warto żyć.

mariolkag (offline)

Post #11

28-07-2010 - 20:02:44

Gorzów Wlkp. 

A mój synek nie dostał się na żadną dzienną psychologie sad smiley Cóż, pchali sie oknami i drzwiami, po kilkanaście osób na jedno miejsce, a on biedaczek po technikum elektrycznym hehehe. Rozszerzenie z biologii zdawały u niego w szkole dwie osoby smiling smiley
Od października będzie studiował zaocznie na Akademii Pedagogiki Specjalnej w Wawce. Ktoś coś wie na temat tej uczelni?

<a href="[amazonki.net] src="[amazonki.net]; alt="mariolkag" /></a>

sylwia (offline)

Post #12

02-08-2010 - 23:00:19

Koszalin 

Gratulejszen wszystkim nowym studentkom i mamom studentek teżbrawo,......hi, hi - ja też siem cieszem moją studentką - będzie na PAM-ie szczecińskim analitykę medyczną wałkować. drink.gif

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 02-08-2010 - 23:00:45 przez sylwia.

agawa (offline)

Post #13

02-08-2010 - 23:15:11

okolice 

mariolkag
będzie studiował zaocznie na Akademii Pedagogiki Specjalnej w Wawce. Ktoś coś wie na temat tej uczelni?
Sie melduje - ukończyłam ponad 20 lat temu... Kiedyś się nazywała Wyższa Szkoła Pedagogiki Specjalniej im Marii Grzegorzewskiej. Fantastyczna uczelnia. Obecnie bardzo nowoczesna. Dobrana kadra. Świetny program. Tylko trzeba wiedzieć - po co się tam jest... Za rok, dwa... może starać się o drugi fakultet na UW na psychologii.

anna66 (offline)

Post #14

03-08-2010 - 15:48:40

Gratuluję wszystkim dostania się na studia, w ubiegłym roku sama przeżywałam (dzięki synowi) kolejne listy rankingowe, ale się udało dostać na wymarzoną uczelnię i wymarzony kierunek. Teraz już pierwszy roczek zaliczony. Czas bardzo szybko leci.

mituraewa (offline)

Post #15

22-04-2011 - 00:03:50

Gdańsk 

Dzięki ToJi, która wskazała mi kierunek ( wpisania, poczytania, zarejestrowania), melduję, że trzęsę gatkami, bo moja starsza będzie zdawać maturę. Jako przedmiot dodatkowy ( rozszerzony) se wybrała Historię Sztuki, hi hi no ja ni mam pojęcia co zacz, Matejkę znam, ale innych malorzy na oczy nie widziałałamduży uśmiechWspieram, pomagam i gatkami trzęsęduży uśmiech

andzia73 (offline)

Post #16

22-04-2011 - 07:34:26

Gdańsk 

Ewciu to gatkami będziemy trząść razemduży uśmiechTe dni lecą jak szalone..Dopiero studniówkę przeżywałam,a ty po świętach mają zakończenie roku..i 4 maja do bojustres...Moja dodatkowy z Biologii..Chce na UG iść...Polski pisze rozszerzony.. Historia sztuki aż mi ciary Ewciu przeszły po plecach, jak usłyszałam wczoraj że Twoja pisze..Będziemy wspierać ,trzymać kciuki... gatkami trzęsącduży uśmiech..

mag_dag (offline)

Post #17

22-04-2011 - 09:44:25

Sosnowiec 

spokojnie dziewczynki, przerabiałam to w zeszłym roku i cieszę się, że już mam to za sobą oczko
będziem mocno kciuki zaciskać i będzie git
duży uśmiech

-----><-----

ToJa (offline)

Post #18

22-04-2011 - 12:25:14

a ja maturę przerabiałam dwa razy (o swojej nie wspomnę smiling smiley )
Moja Starsza maturę pisała w 2009 - całość rozszerzona (ostatni rocznik bez matematyki - i dobrze, bo ciężko by było)
a w 2010 pisała jeszcze raz j.polski rozszerzony - tak sama dla siebie, bo nie była zadowolona z wyniku z poprzedniego roku, uważała, że zasługuje na więcej
na maturę poszła z biegu, nic się nie ucząc - wynik oczywiście podwyższyła (ale nie pamiętam o ile) miała coś ponad 90%

dziewczyny, kciukasy za Waszych maturzystów będę zaciskała, bo stres to ogromy,
a bardzo często bardziej stresują się rodzice niż sami maturzyści oczko

kabaja (offline)

Post #19

22-04-2011 - 21:26:00

Nakło n. Notecią 

Ja to drugi rok z rzędu się trzęsęszok, młodszy chce tak jak i starszy na Politechnikę, plany ambitne i same ścisłe przedmioty na maturze:matematyka rozszerzona i fizyka, a jest w klasie z rozszerzonym j.angielskim, także wszystkie rozszerzenia z przedmiotów ścisłych musi sam nadrabiaćbezradny. Mam nadzieję, że chłopak sobie poradzi, ale z drugiej strony boję się, że przez tę moją chorobę chłopak trochę sie pogubił.myśli

Marianna08 (offline)

Post #20

22-04-2011 - 21:36:19

Kraków 

Kabaja, na pewno sobie poradzi.Mój syn był w klasie maturalnej,
jak ja zachorowałam i też się o niego bałam, tzn. o jego maturę.
Niepotrzebnie zupełnie, bo zdał bardzo dobrze, nawet się na prawo
na UJ dostał. Niestety okazało się na tym prawie, że to kucie
pamięciowe głównie jest, a on ma pamięć dobrą, ale krótką
i wyłożył się na prawie rzymskim. Nie zdał egzaminu komisyjnego
i tak po pierwszym roku zakończyła się jego kariera prawnicza.

Nie martw się o jutro. Nigdy nie wiesz, co Cię spotka dziś...

ToJa (offline)

Post #21

22-04-2011 - 22:18:32

kabaja
J Mam nadzieję, że chłopak sobie poradzi, ale z drugiej strony boję się, że przez tę moją chorobę chłopak trochę sie pogubił.myśli
miałam podobnie
zachorowałam tuz przed 18-tką Starszej
gdy zakończyłam leczenie Ona była w klasie maturalnej
musiała sobie radzić ze wszystkim sama
ja miałam "wyłączone" myślenie
Na początku marca Starsza zmieniła ciutke plany na przyszłość
i nijak jej nie pasowały przedmioty maturalne, które wybrała bezradny

maturę zdała bardzo dobrze - dostała się na wszystkie 3 kierunki gdzie złożyła dokumenty
w następnym roku ponownie podeszła do matury, tym razem do przedmiotu, którego jej brakowało na poprzedniej maturze
sama się przygotowywała - zdała bardzo dobrze
dostała się na wymarzony kierunek
obecnie studiuje dwa kierunki
jest bardzo ciężko, ale daje radę

pomimo, że nasze dzieci zaczynają start w dorosłość, w czasie gdy my (wraz z cała rodzina) zmagamy się z chorobą
w czasie gdy i nam i im jest bardzo ciężko
to dają radę
bo mamy wspaniałe dzieci
Kabaja, wierzę, że Twój syn też da radęthumbs up

agawa (offline)

Post #22

22-04-2011 - 22:50:53

okolice 

Dziewczynki kochane buzki
Będę razem z Wami kciuki za dzieciaczki trzymać; razem z Wami gatkami trzęść. Będzie dobrze. Zobaczycie...
To pisałam ja - mama byłego maturzysty, obecnie studenta UW, i przyszłego (mam nadzieję, hehe) maturzysty... za 3 lata przewraca_oczy

kabaja (offline)

Post #23

25-04-2011 - 17:41:30

Nakło n. Notecią 

Dziękuję dziewczyny za dobre słowa. Właśnie dzisiaj przy świątecznym obiadku z kalendarzem w ręku ustalaliśmy kto będzie woził mnie na lampy. Mąż bierze kilka dni wolnego, potem maturzysta w przerwach między egzaminami, no i do 4 maja studencik. Jak na maturzystę to niźle, ale chłopak za rzadne skarby nie chce ustąpić i czynnie uczestniczy w całym leczeniu. Bozinko daj siłę, bo ja wymiękam i naprawdę boję się o cycucha na tej maturze. (Cycuch, bo trzy lata karmiłam Go piersią).

andzia73 (offline)

Post #24

25-04-2011 - 19:35:00

Gdańsk 

Basienko aż tak się mocno nie przejmuj..Nasze skarby są wprawione już w tych wszystkich testach ..Bardzo trudne mieli już na etapie gimnazjalnym..Ale dla nich to codzienność i to co wynieśli po tylu latach naukichichotMy możemy ich tylko wspierać i kciuki trzymać..Do szeryfa naszego szepnąć słówko, aby dar mądrości na nich spłynąłprosi..i będzie dobrzepocieszaA gatkami będziemy trząść obowiązkowo ,aby im się nie trzęsłyoczko

andzia73 (offline)

Post #25

03-05-2011 - 07:17:14

Gdańsk 

Przyszłam poprosić o kciuki jutro prosiJutro pierwszy bój tych naszych maturzystówstres...Jutro polakduży uśmiech

suchal (offline)

Post #26

03-05-2011 - 08:34:15

Uzdrowisko 

Andziu, pamiętam jaki to był stres(bardziej mam, niż ich dzieci), zatem kciuki masz zapewnione.Pa.ok

Anonimowy użytkownik (offline)

Post #27

03-05-2011 - 12:12:05

Ja też kciuki zacisnę.Będzie dobrze ok

mituraewa (offline)

Post #28

03-05-2011 - 12:24:15

Gdańsk 

Moja już siedzi nad książkami, ja gatkami trzęsę, ale chadzam i jej dogadzam, lody z bitą śmietanką noszę na poprawę humorku a na noc mieszankę meliski z rumiankiem he he sama też se tę herbatkę chlapłamduży uśmiech

mag_dag (offline)

Post #29

03-05-2011 - 20:17:15

Sosnowiec 

kciuki za maturzystów zaciśnięte!!!
będzie git!
wiem... bo przerabiałam to rok temu
język

-----><-----

amor (offline)

Post #30

03-05-2011 - 21:19:36

Siemianowice Sl. 

Trzymam mocno kciuki! smiling smiley
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 827
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024